21.05.2022-15:55 (Son Güncelleme:21.05.2022-16:58)


1

Göz bebekleri büyüyorsa

Göz bebekleri büyüyorsa

Bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın en kolay yolu gözlerine bakmaktır. Eğer kadının gözlerindeki ışığın yanında göz bebeklerindeki büyümeyi de fark edebiliyorsanız, karşınızdaki kadın sizden hoşlanıyor demektir.



2

Selamlaşma

Selamlaşma

Biliyorsunuz ki selamlaşmanın bin bir çeşit yolu vardır. Sadece merhaba diyerek, eli belirsiz bir şekilde sıkarak yahut tutulan eli bırakmak istemeyerek.. Tokalaşma şekilleri de duyguları ele veren önemli konu. Karşınızdaki kişi siz elinizi çekene kadar bırakmıyorsa sevinebilirsiniz. Ancak tamam diyebilmek için iletişimde önemli olan diğer unsurları da önemsemeniz gerekir.



3

Parmakların duruşu

Parmakların duruşu

Birçok kadının en güçlü silahı parmaklarıdır. Çünkü narin ellerindeki bu parmak uzantıları, doğru şekilde kullanıldığında, kolayca istenen etki bırakılabilir. Bu da demek oluyor ki kadınların parmaklarının duruş sizden hoşlandığını gösterebilir. Hızlı veya gergin bir şekilde parmaklarını saçları arasında dolaştırıyorsa da karşınızdaki kişi utangaç olabilir.



4

Çoğu kadın sıkıldığında, utandığında veya kızdığında ellerine bakar. Tabii ki bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Karşınızdaki kişi utangaç ise ilgisi ilk olarak elleri üzerine yoğunlaşır. Çünkü yüzünüze bakmakta güçlük çeker. Bu nedenle de gözleri ellerine gider. Tabii karşınızdaki utangaç olmayabilir.



5

Eller

Eller

Sizin yaptığınız bir davranışa veya günlük yaşadığı bir olaya sinirlenmiş olabilir. Bu durumda kadınlar masanın üzerinde elleriyle ritim tutarlar. Kadının elleri çenesindeyse ve düşünceli bir şekilde hayallere dalıyorsa bilin ki ilgisi sizin üzerinizde değildir. Bu sırada genellikle düşünülen husus, karşımdaki kişi hak ediyor mu tarzında sorulardır.



6

Dudaklar

Dudaklar

Bir kadının karşısındaki erkekten hoşlanıp hoşlanmadığını gösteren en temek hareketlerden biri, dudakları ile oynamasıdır. Eğer bir kadın karşınızda dudaklarını ısırıyor ve ıslatıyorsa sizden hoşlanıyor demektir.



7

Ayakların duruşu

Ayakların duruşu

Karşınızdaki kadının ayakları ve oturuş pozisyonu size doğru dönükse buradan kadının size ilgi duyduğunu anlayabilirsiniz. Aksine size doğru dönük değilse, hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Burada büyük pay size düşüyor. Kadının ilgisini çekmeyi başarabilirseniz, yönünü size döndürebilir. Düşüncelerinin değişmesini sağlayabilirsiniz.



8

Öne doğu eğilmesi

Öne doğu eğilmesi

Kadın size karşı boş olmadığını öne doğru eğilerek anlamanızı sağlar. Aksine tavır takınıyor, arkasına yaslanıyorsa da aranıza mesafe koyduğunu anlayabilirsiniz.



9

Eli çeneye koymak

Eli çeneye koymak

Kadınların flört hareketleri ve anlamları üzerine bilmeniz gereken en önemli noktalardan birisi, çeneye dokunuş şeklidir. Eğer bir kadın elini çenesinin altına koymuş düşünceli gözlerle size bakıyorsa, daha sizin için karar vermemiş demektir. Bu gibi durumda aslında kadının beni ikna et, sana inanıyım mesajı veriyordur. Tabii ki anlayabilene. Bu durumu doğru bir şekilde kullanmalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR