31.12.2020-18:12 (Son Güncelleme:21.02.2022-17:05)


1

Alkol tüketimi kadın ve erkek üzerinde cinsel bağlamda nasıl bir etkiye sahip olduğunu araştırdığımızda net bir sonuca ulaşık. Kadın fazla alkol kullandığında, cinsel hayatında bazı hislerin azalmasına sebep olabilir.



2

ALKOL ALAN KADIN NASIL HİSSEDER?

ALKOL ALAN KADIN NASIL HİSSEDER?

Alkol miktarının testosteron seviyesini artırdığı doğrudur. Cinsel istekte bu hormon oldukça etkilidir. Psikolojik açıdan kişi rahatlar ve kendini daha arzulu hisseder. Sonuçta bu durum kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüştürerek, içtikçe daha iyi seksi hisseder, seksi hissettikçe içersiniz.



3

Alkol miktarı aşırıya kaçarsa genital bölgedeki hassasiyeti azaltır. 1 bardaktan bir şey olmasa da kana aşırı karışan alkol orgazm fonksiyon bozukluğuna yol açar, kısaca orgazm olamazsınız. Sonunda bir mutlu son aktivitesi olarak rahatlamak için mastürbasyon yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aşırı alkol kadınları rahatlatsa da ıslanmalarını zorlaştırarak, cinsel ilişkiyi acılı bir hale sokar.



4

ALKOL ALAN ERKEK NASIL HİSSEDER?

ALKOL ALAN ERKEK NASIL HİSSEDER?

Erkeklerde vücuda alkol alımı da kadınlarda olduğu gibi fazla tüketilmesi durumunda olumsuz yönde etkiler.



5

Ereksiyon zorlaşır. Çünkü cinsel organa giden kan akışını yavaşlatır. Angiotensin hormonunu arttırarak ereksiyonu zorlaştırır. Bunların yanında sinir sistemini baskıladığı için sertleşmede ciddi sorun yaşarsınız.



6

Aşırı alkol boşalma süresini uzatır. Erkekte 30 dakikanın üstüne çıkabilir. Türk erkeklerinin araştırmalara göre seks süresinin 3,3 dk ile dünyada en kötü ortalamalardan biri olduğu bilinen bir gerçek. Biraz alkol, kadınlarda olduğu gibi cinsel isteği arttırsa da fazlası azaltır.



7

Araştırmalara göre 86 kg'a kadar 1-2 bardak kabul edilebilir düzeydedir. Fazlası burnunuzun üstüne çakılmanıza ve yumuşak bir cinsel organa sebep olabilir.



8

Erkeklerde kadınlara göre cesaret daha fazla artar ve yaklaşımları rahatlar. Kısacası sosyal baskınız azalır ve daha rahat, samimi şekilde kadınlarla konuşabilirsiniz. Bununla ilgili çalışma bile yapılmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR