Zeytin Yaprağı Yağı ile Belinizi İnceltin! Uzun Süre Tokluk Hissi Veriyor

Zeytini birçoğumuz severiz. Yaprağının faydalarını ise pek bilmeyiz. Yağ yakımına yardımcı olan, tokluk hissi veren hatta diş ağrısına bile iyi gelen zeytin yaprağı yağı ile incecik bir bele düzgün bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Zeytin yaprrağı yağını nasıl kullanmalı? Detayları haberimizde paylaştık.

25.03.2019-10:53 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-10:38) Zeytin Yaprağı Yağı ile Belinizi İnceltin! Uzun Süre Tokluk Hissi Veriyor

Doğanın bitmek bilmez mucizeleri var ve hergün bir başkasıyla karşılaşıyoruz. Binbir derde deva zeytinin, yaprağındaki yağı kilo vermek isteyenler için bulunmaz bir nimet. Zeytin yaprağının yağıyla nasıl zayıflanır? İşte merak edilenleri sizler için derledik.

 

ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI ZAYIFLAMAK İÇİN NE KADAR İÇİLMELİ?

1 çay kaşığı kadar kuru zeytin yaprağını bir bardak kadar sıcak suyun içerisinde bekletip yaklaşık 3 dakika kadar demledikten sonra yaprağı süzüp her gün en fazla 2 bardak tüketecek şekilde içebilirsiniz.

AÇLIK KRİZLERİNİ YOK EDİYOR?

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için alternatif seçenekler arasında yer alan zeytin yaprağı çayı kan şekeri seviyesini düzenleyerek oleuropein maddesi şekerin düşmesini önleyerek, açlık krizlerini yok eder. 

ZEYTİN YAPRAĞININ FAYDALARI NELER?

Özellikle diyabet hastalığında sıklıkla tercih edilen zeytin yaprağı iyileştirmek için kullanılabiliyor. Vücuttaki fazla kilolardan kurtulmak için kısa sürede kilo vermeye yardımcı olmaktadır. Gün içerisinde zeytin yaprağı tüketildiğinde uzun süreli tokluk hissi vermektedir. Diş ağrılarının bir numaralı kurtarıcıları arasında yer alan zeytin yaprağının ağrı azaltıcı özelliği bulunuyor. Dudak üzerinde sık sık uçuk çıkma sorunu ile karşı karşıya iseniz çözüm yöntemi olarak zeytin yaprağını deneyebilirsiniz. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal