Zayıflama Kemeri İşe Yarar Mı?

Zayıflama kemeri işe yarar mı? Zayıflama kemeri işe yarıyor mu? Zayıflama kemeri çeşitleri neler? Zayıflama kemeri nasıl kullanılır? Şeklindeki sorularınızın cevaplarını hazırlamaya çalıştık.

23.06.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-15:12) Zayıflama Kemeri İşe Yarar Mı?

Hareketsizlik ise çağımızın en büyük hastalığı maalesef gündelik hayatın yoğunluğundan veya zaman yaratamamaktan bir türlü doğru vakti bulup spor yapamıyoruz. Ayrıca hayatımıza metrolar, metrobüsler girdi gireli daha az hareket eder olduk artık gideceğimiz yerlere bile neredeyse hiç yürümüyoruz. Bazılarımız için de vaktimiz olsa bile bize tembellik çöküyor ve spor yapmakta zorlanıyoruz, kilo vermek bizler için her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ayrıca yaşlarımız ilerledikçe de metabolizmamız yavaşladığından yağ yakımı her geçen gün azalıyor. Bu yüzden ek yöntemler arıyor ve sürekli farklı yöntemleri deniyoruz. Peki zayıflama kemeri nedir? Zayıflama kemeri işe yarar mı? Zayıflama kemeri nasıl kullanılır? Zayıflama kemeri sağlıklı mı gibi soruların yanıtlarını sizin için araştırdık.

ZAYIFLAMA KEMERİ İŞE YARAR MI?

Teknoloji her geçen gün gelişmekte ve hayatımızın hemen her yerinde karşılaşmaktayız. Teknolojinin bize sunduğu güzelliklerden bir tanesi de zayıflamaya hizmet eden icatlardan biri zayıflama kemerleri. Peki, zayıflama kemeri işe yarıyor mu? Bu kemer adından da belli olduğu gibi vücudunuzun bölgesel yerlerine takarak kullanabileceğiniz ve işiniz varken de üstünüzde olabilecek siz başka bir işle uğraşsanız da titreşim yoluyla sizi zayıflatabilecek bir alettir. Piyasa da ucuzdan pahalısına birçok çeşidini bulmak mümkündür. Zayıflama kemeri işe yarar mı? Yazımızda değinmek istediğimiz bir konuda ne çeşitlerde sistemler olduğudur.

ZAYIFLAMA KEMERİ ÇEŞİTLERİ


Vibro shape, ab tronic x2, gym for dual gibi birçok sistemle zayıflama kemeri mevcuttur. Bütün bunlarla beraber ayrıca kemerlerin kendine özgü de sistemleri bulunmaktadır. Temel olarak iki çeşitte piyasada bulunmaktadırlar.

Biri titreşimli olarak vücudu çalıştırmaya ve yağ yakımı yapmaya yararken diğeri termal sauna kemerleridir. Her iki çeşitte zayıflamada oldukça etkili aletlerdir. Hatta birini deneyip memnun kalan insanlar genellikle her ikisini de edinip dönüşümlü olarak kullanmaktadırlar. Zayıflatma etkisinin yanında ise titreşimle vücuda masaj yaparak rahatlamamızı sağlarlar. Zayıflama kemeri işe yarar mı? Diye sorulduğunda en önemli faktörlerden biri de doğru kullanım olacaktır işte hangi bölgelerde nasıl kullanılmalı sorusunun cevapları...

ZAYIFLAMA KEMERİ HANGİ BÖLGELERDE KULLANILMALI

Kemer şeklinde oldukları için vücudun birçok bölgesine takılabilmektedirler. Basen, kalça, bacak, bel, göbek, göğüs, sırt, baldırlar ve boyun gibi. Zayıflama etkisini tam alabilmeniz için ise günde 10 veya 15’er dakikadan 2 seans yapmanız yeterli olacaktır. En güzel yanı ise kitap okurken, film izlerken, evi temizlerken veya bilgisayar başındayken bile takabiliyor olmanız. Bu yüzden spora vakti olmayanların kesinlikle tercih etmesi gereken yöntemlerden biri.

Bir diğer faydası ise kasla ilgili problemlere iyi gelmesi. Kas ağrıları, kas sıkışmaları veya kaslara giren kramplar gibi sorunlarla savaşacak ve iyileşmesini sağlamaktadır. Bacaklardaki kan dolaşımı hızlandırdığı için de varis oluşumunu da engeller. Eğer spor yapan biriyseniz de spordan sonra kas ağrılarını hafifletmek veya masaj etkisi yaratmak içinde kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal