Zayıf Görünmek İçin Nasıl Kıyafetler Tercih Edilmeli?

Zayıfından kilolusuna fark etmeksizin kesinlikle herkesin istediği şey yine zayıf görünmek. Bizde sizler için 'Zayıf görünmek için nasıl kıyafetler tercih edilmeli?' sorusunu yanıtladık.

07.07.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-11:33) Zayıf Görünmek İçin Nasıl Kıyafetler Tercih Edilmeli?

Hayallerinizdeki görünüme kavuşmak için de illaki spor yapmak, kendinizi açlık diyetlerine falan sokmak zorunda değilsiniz. Giyinirken yapacağınız ufak değişiklerle göz yanılması yaratıp zayıf görünmek mümkün. Mucizeler beklememenizi tavsiye ediyorum yine de bunların bir göz yanılsamadığı olduğunu unutmamalısınız.

Öncelikle vücudunuzu tanımanız lazım. Çünkü yapacağınız her hile her vücut tipin de işe yaramamaktadır. Elma mı, armut mu, kum saati mi, yoksa atletik mi buna karar verdikten sonra seçeceğiniz hileler sizin için yararlı olacaklardır.

Siyah

Zayıf görünmek için nasıl kıyafetler tercih edilmeli dendiğin de siyah akla gelen ilk renklerden kesinlikle. Siyah ışığı emen bir renk olduğundan göz yanılsamasına neden oluyor ve giyen kişiyi de olduğundan daha zayıf göstererek zayıf görünmesine yardımcı olan renklerden biri.

Boyuna Çizgiler

Boyuna çizgiler tercih ederek göründüğünüzden daha uzun ve zayıf görünmeniz mümkün. Boyuna çizgiler tercih ettiğinizde yine göz yanılsaması yaratacağınızdan vücudunuz daha ince ve uzun gözükecektir. Özellikle enine çizgilerden ve ekoselerden uzak durmanızı öneriyoruz çünkü bu desenler sizi olduğunuzdan bile daha kilolu ve geniş gösterecektir. Bu yüzden bu desenleri tercih edecekseniz göründüğünüzden biraz daha geniş gözükmeyi kabul edin diyoruz.

Ayrıca eğer çok güzel vücut hatlarına sahip değilseniz streç elbiselerden uzak durmalı ve bunları tercih etmemelisiniz. Tercih ettiğiniz takdir de bütün hatlarınızı ortaya çıkaracak ve vücudunuzdaki tüm hataların dışarıdan gözükmesine sebep olacaktır streç elbiseler.

V Yaka

Zayıf görünmek için nasıl kıyafetler tercih edilmeli dendiğinde; bir diğer cevap ise V yakalı ürünler olacaktır. V yaka vücudunuzun üst bölgesini, belinizi daha uzun ve ince göstereceğinden olduğunuzdan daha zayıf gözükeceksinizdir.

Ayakkabı seçiminde ise tercihiniz topukludan yana olursa boyunuz daha uzun gözükeceğinden daha zayıfta gözükeceksinizdir. Pantolonlarınız da veya eteklerinizde bileklerinizi açıkta bırakırsanız eğer ayak bilekleriniz gözüktüğü için hem daha narin hem de daha zayıf gözükeceksinizdir. Örneğin zayıf görünmek için nasıl kıyafetler tercih edilmeli dediğinizde kum saati gibi bir vücudunuz varsa kemer takıp belinizi daha ince göstererek zayıf gözükmeniz mümkün olacaktır. Veya ipek, kaşmir, şifon gibi kumaşları tercih ederseniz eğer olduğunuzdan daha ince gözükürsünüz bu kumaşlarda kalın olmadığı için.

-Yüksel bel pantolonlar da tercih etmek birçok vücut tipi içinde yine zayıf gösteren ve göz yanılsamalarına uğratan seçimlerden biridir.

-Dikine çizgiler kadar boynunuza atacağınız uzun bir şal veya takacağınız uzun kolyeler de sizi olduğunuzdan zayıf göstereceklerdir.

Zayıf görünmek için nasıl kıyafetler tercih edilmeli yazımızı umarım severek okumuş ve yararlı bulmuşsunuzdur şişmanım kiloluyum diyerek canınızı sıkmanıza gerek yok basit hilelerle kendinizi olduğunuzdan ince göstermeniz elbette ki mümkün. Ama biz size sağlıklı olarak zayıflamayı ve spor yapmayı tabi ki tercih etmenizi öneriyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal