Zamanı Olmayan Kadınlar İçin Pratik Makyaj Hileleri!

Genelde kadınlar güzelleşmek için kuaför salonlarında ve güzellik merkezlerinde saatlerimizi harcarız. Bazı durumlarda acilen evden çıkmanız gerekebilir, önemli bir yere yetişmek durumunda olabilir ya da çok fazla vaktiniz olmayabilir.

06.01.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 06.01.2018-17:50) Zamanı Olmayan Kadınlar İçin Pratik Makyaj Hileleri!

Genelde kadınlar güzelleşmek için kuaför salonlarında ve güzellik merkezlerinde saatlerimizi harcarız. Bazı durumlarda acilen evden çıkmanız gerekebilir, önemli bir yere yetişmek durumunda olabilir ya da çok fazla vaktiniz olmayabilir. Bu gibi durumlarda makyajsız çıkmak yerine sadece 5 dakikada makyaj yaparak evden çıkabilirsiniz.

1-CİLT TEMİZLİĞİ

Cilt temizliği kuşkusuz ilk adım olmalı. Yüz temizleme işlemi için aynı anda birden fazla görevi olan yüz yıkama jellerini tercih edebilirsiniz.

2-NEMLENDİRİCİ

Yüzünüzü yıkadıktan sonra günlük nemlendiricinizi sürün ve cildinizin emmesi için bekleyin. Ayrıca fazla vaktiniz olmadığı için renkli nemlendiricileri tercih edebilirsiniz. Böylece cilt renginizi de eşitlemiş olursunuz.

3-KAPATICI

Cildinizdeki kusurları gidermek için kapatıcı iyi bir çözümdür. Hem göz altı kapatıcısı olarak uygulayabilir hem de cildinizde kusurlu olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Kapatıcı daha iyi bir görünüm elde etmenizi sağlar.

4-ALLIK

Cildinizi donuk görüntüsünden kurtarmak, cildinize bir renk katmak ve daha canlı görünmek için pembe ya da şeftali tonlarında allıkları tercih edebilirsiniz.

5-NEMLENDİRİCİ LİPSTİCK

Son adım olarak dudaklarınızın da canlı ve güzel görünmesi için allığınızın renginde bir lipstick sürebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal