Yüzünüzü Tuzlu Su İle Yıkayın Mucizeye Şahit Olun!

Daha sağlıklı bir cilt için son zamanlarda çeşitli maskeler olmasına rağmen günde bir defa da olsa cildinizi tuzlu su ile yıkamanız gerektiğini biliyor musunuz?

12.02.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 12.02.2018-15:41) Yüzünüzü Tuzlu Su İle Yıkayın Mucizeye Şahit Olun!

Sağlıklı ve parlak cilde sahip olmak için cildimizde farklı maskeler yapıyoruz fakat bugün sizler için hem yapımı pratik hemde ciltteki etkisi oldukça güçlü olan tuzlu suyu günde bir defa da olsa cildinizi yıkamanızı tavsiye ediyoruz. Sebebi çok basit cildinizi temizleten tonik işlevinden tutun cildinizdeki yağlanmayı durdurdurup cilt tipinizi dengelemektedir.

İşte Tuzlu suyun cildinizde yaratacağı ilginç etkileri...

CİLDİNİZİ DENGELİYOR

Tuz ve bal, cildi pürüzsüzleştirme gibi etkileri olmasıyla beraber kesik ve yaraları iyileştirme özelliği ile de ayda sağlıyor. Bu ikili ayrıca yağ üretiminin dengelenmesini ve cilt yüzeyinin nemli kalmasını kolaylaştırır.

YAĞLI CİLTLERİN BİR NUMARALI TONİK

Tuz, derin gözenekleri temizleme ve yağ üretimini dengeleme etkisi ile akneye neden olan bakterilerin cildimizde barınmasının önüne geçer.

ÖLÜ DERİLERİ ARINDIRAN PEELİNG

Tuz, ölü cildi doğal yollardan soymayası açısından önemlidir. Ayrıca cildi yumuşatan ve nem dengesini sağlayan mineraller açısından da oldukça zengindir.

CİLDİ YENİLİYOR

Tuz, cilt üzerindeki ölü hücreleri arındırır, böylece cildin yenilenmesini sağlar. Hazırlayacağınız peeling içerisindeki aloe vera cildinizi nemlendirip onarırken, lavanta, kan dolaşımını yükselterek hücre yenilenmesini sağlayacaktır.

RAHATLATICI GİBİ BİR ETKİYE SAHİP

Tuz; cildinizdeki gözeneklere giren kiri ve toksinleri arındırır. Tuzun içerdiği mineraller, ciltte koruyucu bariyer oluşturmayı sağlar ve cildin nemini korumasını sağlar. Deniz tuzundaki magnezyum, vücudun su tutmasını ve ödem oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı klaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal