Yüzünüzü Günde 2 Defadan Fazla Yıkamayın! Pürüzsüz Bir Cilt İçin Püf Noktaları

Güzel bir cilde sahip olmak sağlıklı bir yaşam sürmekten geçiyor. Günlük tüketilen su miktarı, spor, tüketilen besinler... Tüm bunların yanı sıra cildinizi genç tutmak için yapmanız gerekenleri sizler için derledik.

11.04.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-08:57) Yüzünüzü Günde 2 Defadan Fazla Yıkamayın! Pürüzsüz Bir Cilt İçin Püf Noktaları

Cildimize genç yaşta iyi bakmanın karşılığını ileri yaşlarda muhakkak göreceğizdir. Hergün nemlendirilen, içten ve dıştan ilgilenilen ciltler canlılığını yıllarca korur.

SABAH AKŞAM TEMİZLEYİN

Ten yüzeyinde biriken fazla yağ, makyaj artıklarıı, toz parçacıkları, daha önce kullanılan krem kalıntıları, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere cilde uygun bir temizleyici ürün ile muhakkak temizlenmelidir. İyi bir temizleyiciden beklenti sadece cildi temizleyerek bir sonraki işleme cildi hazır hale getirmektir.

CİLDİNİZE MASAJ YAPIN 

Cildinizi temizledikten sonra yatmadan önce, nemlendiricinizi masaj yaparak sürün. Kremi iyice yedirmeye özen gösterin.

BOL SU İÇİN

Su vücudumuzun hem içinni hem dışını besler. Siz de cilt sağlığınız için bol su içerek detoks yapın. Özellikle her sabah aç karnına bir bardak ılık su mutlaka için.



AZ MAKYAJ YAPIN

Makyaj cildin nefes almasına mani olur. Bu nedenle özellikle fondöten, pudra gibi gözeneklerinizi kapatan ve cildinizin nefes almasını engelleyen malzemeleri mümkün olduğunca az kullanın.

GÜNEŞTEN KORUNUN 

Çoğu kadın bronz tenli olmayı sever ancak güneş ışınları cilde ciddi zararlar verebilir. Cildinizin sağlığı için güneşten koruyan, yüksek faktörlü kremler sürün.

GÜNDE 2 KEREDEN FAZLA YÜZÜNÜZÜ YIKAMAYIN 

Cildi ikiden fazla yıkamak, cildin sahip olması mecburi olan yağların azalmasına sebep oluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal