Yüz Yogası İle Göz Çevresindeki Kırışıklıkları Yok Edin

Yüz yogası ile yüzünüzde bulunan kasları çalıştırarak göz çevresindeki yaşlanma belirtilerini engelleyebilirsiniz. Peki, yüz yogası nasıl yapılır? Yüz yogası teknikleri nelerdir? Detaylar haberimizde…

28.05.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:51) Yüz Yogası İle Göz Çevresindeki Kırışıklıkları Yok Edin

Yüz yogası, yüzünüzdeki kasların çalışmasını sağlayarak göz çevresindeki kırışıklıklardan, göz altı torbalarından ve çizgilerden kurtulmanızı sağlıyor. Yüz yogası ile yapacağınız egzersizler, pahalı kozmetik ürünlere olan ihtiyacınızın ortadan kalkmasını sağlayacak. Çevresel faktörler, genler, yaşam koşulları yaşlanma belirtileri kırışıklıkları etkileyen nedenler arasında yer alıyor. Göz çevresindeki problemlerden kurtulmanın en kolay ve masrafsız yolu ise yüz yogasından geçiyor. İşte yüz yogası teknikleri…

YÜZ YOGASI TEKNİĞİ

  1. Adım: Her iki orta parmağınızı kaşlarınızın iç köşesine bastırın. Daha sonra işaret parmaklarıyla kaşların dış köşelerine baskı uygulayın.
  2. Adım: İşaret ve orta parmağınızı göz ve kaş bitiminize yerleştirin ve hafifçe bastırarak göz çevrenizin rahatlamasını sağlayın.
  3. Adım: Gözlerinizin çevresine parmak uçlarınızla C şeklini oluşturun ve hafifçe bastırmaya başlayın. Alnınızı serbest bırakın ve gözlerinizin açabildiğiniz kadar açın.
  4. Adım: Parmaklarınızla kaşlarınızın başlangıç ve bitiş noktalarında V harfi oluşturup bastırarak çekin ve gözlerinizi kısabildiğiniz kadar kısın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal