Yüz Şekline Göre Kaş Modelleri

İfadeyi belirleyen en önemli unsur kaş şekli ve yapısıdır. Yüz yapınıza uygun kaş modeline sahip olmak büyük bir avantajdır. Yüz yapınıza uyumlu olmayan kaşlar, olduğunuzdan daha yaşlı ve doğallıktan uzak görünmenize neden olabilir. İşte kaş modelinizi belirlemenize yardımcı olacak tüyolar...

26.03.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-13:24) Yüz Şekline Göre Kaş Modelleri

Yüz şekliniz saç ve kaşlarınızı şekillendirmek için size yol gösterir. Bu nedenle kaş şeklinizde yapacağınız en ufak değişimler görünüşünüzü olumlu yönde etkiler. Her kadın kaşlarının daha dolgun görünmesini ister ve onlara zaman tanıyarak dolmasını bekler. Ancak dökülen kaşlarınızın dolmasını beklerken görüntünüzün ne kadar değiştiğine çoğu zaman hepiniz şahit olmuşsunuzdur.

Görünümünüzü bir anda değiştiren kaşlarınızı, yüz yapınıza uyumlu hale getirerek şekillendirdiğinizde sonuç daha da mutlu olmanızı sağlar. Kaşlarınızın yüz yapınıza uygun bir tasarıma sahip olması için iki göz arasındaki mesafe, göz kapağının yapısı, kaş ve gözler arasındaki boyut, kaşların seyrekliği ya da kalınlığı kaşlarınızı doğru şekillendirmeniz için size ipuçları vermektedir. Peki, yüz şekli için ideal kaş modeli nasıl olmalıdır? İşte yüz şekline göre kaş modelleri…

KARE YÜZ ŞEKLİNE UYGUN KAŞ MODELİ

Kare yüz şekline sahi olan kişiler keskin ve sert bir ifadeye sahip olurlar. Bu sert ve keskin ifadeye son vermek için yuvarlak ve kavisli kaşları tercih edebilirsiniz.

UZUN YÜZ ŞEKLİNE UYGUN KAŞ MODELİ

Yüzünüz uzunsa bu uzunluğu dengelemeniz gerekir. Yüzünüzle daha uyumlu ve simetrik kaşlar yüzünüzün uzunluğunu kesmenize yardımcı olur. Kavisli kaşları tercih etmek yüzünüzün daha da uzun görünmesine sebep olacağından kavissiz ve düz kaşlar sizin için en uygun kaş modelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal