Yumurta Akıyla Kırışıklıklara Elveda

Yaş alma belirtilerinden olan kırışıklıklar can sıkan cilt problemlerinden olabiliyor. Daha genç ve canlı bir cilt için ise bazı doğal tedavi yöntemlerinden faydalanmakta yarar var. İşte onlardan biri de yumurta akı tedavisi. Gelin nasıl yapıldığına birlikte bakalım.

05.10.2019-10:16 - (Son Güncelleme: 05.10.2019-10:02)

Özellikle boyun kırışıklıkları gizlenemez derecede yaşımızı ele veren belirtiler arasındadır. Boynunuzdaki kırışıklıklardan kurtulmak adına yapacağınız maske  ile kendinizi daha dinç ve gençleşmiş hissedebilirsiniz. Peki bunun için ne yapmak gerekir gelin birlikte bakalım.

YUMURTA AKI CİLDİ SIKILAŞTIRIR

Yumurta, güzellik ve cilt bakımı rutininin en sık kullanılan ürünlerindendir. Yumurtnın akı da yine cilt sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir. Bu sebeple haftanın belli günlerini bu maskeyi yapmaya ayırmanız doğru bir karar olacaktır. Yapılması gereken tek şey yumurtanın beyazı ve sarısını birbirinden ayırmak, ardından akını yüzünüze ve boynunuza sürmek. Kuruduktan sonra ılık br suy ile yıkayıp sonra nemlendirici uygulayarak bölgeyi nemlendirmek. Bunu günaşırı yaparak cildinizin sıkılaşıp kırışıklıkların azaldığını görebilirsiniiz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal