Yok Gibi Makyaj İçin Püf Noktalar!

En klas duran makyaj çeşitlerinden biri olan, yok gibi gözüken makyaj her anı kurtarır. İşte en pratik şekliyle nasıl yapılır sizler için hazırladık.

02.02.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 02.02.2018-10:33) Yok Gibi Makyaj İçin Püf Noktalar!

Hemen hemen her kadının en trend makyaj uygulamalarını takip etmekten hoşlanırız. Bazen abartılı makyajlar trend olurken bazen hafif makyaj tercih ediliyor. En klas duran makyaj çeşitlerinden biri olan, yok gibi gözüken makyaj her anı kurtarır. İşte en pratik şekliyle nasıl yapılır sizler için hazırladık.

Doğal makyaj için yapmanız gerekenler oldukça kolay. Makyaj yaparken açık tonları kullanmanız, her zaman doğallıktan yana olduğunuzu çevrenizdekilere gösterecektir. Teninizin rengine uygun olarak tercih ettiğiniz pastel tonlar ile doğal ve çekici durmanız çok basit. Su bazlı kapatıcılık özelliği bulunan ve fazla yoğun olmayan kapatıcılar kullanmanız gerekecek. BB kremleri kullanmanız fondöten kullanmanızdan daha uygun olacaktır. Eğer cildinizin bir kusuru yok ise BB kremleri tercih edin.

Gözlerinize ise yalnızca rimel sürmeniz yeterli olacaktır. Kirpiklerinizin bir ok gibi olması ve bununla birlikte kaşlarınızın belirgin olması bakışlarınızın yeterince etkileyici olmasında etkilidir. Eğer gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız gözünüzün iç kısmına beyaz ya da nude rengi dediğimiz ten rengine çok yakın olan göz kalemini sürebilirsiniz. Allığınız ise çok hafif bir renk uygulayın. Yalnızca elmacık kemiklerinizin üzerine, belli belirsiz pembe renk ya da hafif şeftali rengi tercih edebilirsiniz. Allığı hafif kullanabilmeniz için ise büyük bir fırça gerekmektedir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal