Yılın Trendi Kırmızı Nasıl Kombinlenir?

2020 yılının trendi kırmızı rengi seçildi. Oldukça güçlü ve tutkulu bir renk olan kırmızı nasıl kombinlenir sorusunun cevabına odaklanacağız.

05.12.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-11:40)

Kırmızı renk 2020 yılının rengi olmasa bile bizim için muhteşem bir renkti. Bu sene bol bol göreceğimiz bu renk en iyi nasıl kombin edilir birlikte bakalım.

YILIN TRENDİ KIRMIZI NASIL KOMBİNLENİR?

Kırmızı rengin kuvvetli bir karakteri bulunur. Bu aynı zamanda giyen kadınlarda kadınsı bir hava oluşturur. Bunu sadece daha yumuşak renklerle kırabilirsiniz. Bu renkler; pudra, pembe ve beyaz tonlarıdır. Bu renkler, kırmızının sertliğini kırmayı başarır. Ayakkabı ve çanta tercihinde bu renkler ile beraber beyaz, gri ve siyah da uyumlu olacaktır. Mavi jean pantolon ile bir kazak, askılı bir kırmızı elbise ile beyaz bir gömlek, siyah mini bot, beyaz ayakkabı kombinleri, sonbahar için çok uyumlu bir kombin olacaktır. Sonbaharda güneş gözlüğü kullanılmaz diye bir şey yoktur. Siyah deri bir pantolon ve kırmızı bir mont, hırka veya kazak kombininize güneş gözlüğü, bir aksesuar şeklinde tercih edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal