Yılbaşı için Elbise Modelleri

Şık ve gösterişli olacağınız için bu seçimi yapmak biraz zor olabiliyor. Peki, yeni sezonun trend elbiseleri neler? Yılbaşı için elbise seçimini nasıl yapmalıyız? Merak ettiğiniz soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:43) Yılbaşı için Elbise Modelleri

Yılbaşı için elbise modelleri seçerken doğru seçimi yapmanız önemli. Partinin sonuna kadar çıkarmayacağınız bu elbiselerle rahat etmeniz gerekiyor.

Trend Yılbaşı Elbise Modelleri Neler?

Yeni yılı karşılarken giyeceğimi elbiselere ayrı özen gösteriyoruz. Bu yıl seçeceğiniz modeller arasında istediğiniz her formda elbise bulabilirsiniz. 2021 sonbahar kış defilesinde öne çıkan modeller aradığınız gösterişi bulabileceğiniz modellerdi. Renklerin ön plana çıktığı elbiseler arasından doğru rengi belirlemeniz ve vücut formuna uygun tasarımları seçmeniz kusursuz görünmeniz için yeterli.

Yılbaşı için seçeceğiniz elbisenin rengini belirlemediyseniz yeni yılın trendlerine uyan beyaz elbiseleri seçebilirsiniz. Tek omuz, volanlı, mini beyaz elbiselerle partinin en şık kadını olabilirsiniz. Beyaz, aynı renkten parçalarla kombin yapmaya müsait olduğu için beyaz ayakkabı ve beyaz çanta da seçerek oldukça modern bir görünüm kazanabilirsiniz. Mini beyaz elbiseler esmer kadınların tercih etmeleri gereken modellerdir.

Beyaz tenli kadınların yılbaşı için seçecekleri elbiseler siyah, gri, kırmızı olabilir. Trend elbiseler kullanmak istiyorsanız mini, payetli, ip askılı elbiseleri tercih edebilirsiniz. Tek omuz modeller de modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Payetli elbiselerle yılbaşı kombini yaparken seçeceğiniz diğer parçaların sade olması gerekiyor. Tek bantlı, ince topuklu ayakkabılar ve mini omuz çantaları kombini tamamlamak için doğru parçalar olacaktır.

Yılbaşı için elbise modelleri seçerken 2021 sezonunun trendlerini yakalamak istiyorsanız püsküllü elbiseler tam size göre. Moda haftasında gördüğümüz bu elbiselerde uzun ve dökümlü püsküller kullanılıyor. Canlı renklerle tasarlanan elbiselerle sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz.

Yılbaşı Kombini Nasıl Yapılır?

Yılbaşı kombini yaparken şık görünmek isteseniz de rahat edeceğiniz parçaları seçmeniz gerekiyor. Gece boyu topuklu ayakkabılar üstünde durmak oldukça zor olacağı için kalın topuklu ayakkabılar kullanmalısınız. Yeni sezonun kalın topuklu ayakkabıları fazlasıyla gösterişli olduğu için şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz. Çanta seçiminizi mini çantalardan yana yapmanız gerekiyor.

Kombini tamamlamak için dikkat edilmesi gereken en önemli parçalarsa aksesuarlar. Yılbaşı için tercih edeceğiniz elbiseler şık olacağı için takılarınız da gösterişli olmalı. Sallantılı küpeler bu elbiselere ne kadar yakışsa dans ederken kullanmak zor olacağı için tercih etmemelisiniz. Küpe kullanmak istiyorsanız mini taşlı küpeler tercih edebilirsiniz. Boğazı saran kolyeler de dans ederken rahatsız olmamanız için doğru seçimler olacaktır.

Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılır?

Yılbaşı için elbise modelleri seçtiğimize göre makyaj trendlerine gelebiliriz. Ten makyajınız pürüzsüz görünmeli ve ten renginizle birebir kapatıcılar kullanmalısınız. Islak Highlighter ve bronzerla ten makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Dudaklarınızı ön plana çıkarmak için koyu renkler rujlar yerine ıslak görünümlü rujlar seçmelisiniz. Kırmızı ve yeşil eyeliner gibi renkleri birleştirebilir ve bütün dikkati gözlerinizde toplayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal