Yeşil Çay ve Maden Suyu Karışımı ile Kilo Verin

Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmaya yardımcı olduğu bilinen yeşil çay, limon ve maden suyu ile tüketildiğinde kısa sürede kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için bu üçlü kurtarıcı etkisinde. Peki yeşil çay, limon ve maden suyuyla detoks nasıl yapılır?

22.09.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-17:56) Yeşil Çay ve Maden Suyu Karışımı ile Kilo Verin

Popüler diyet çaylarından biri olan yeşil çay, düzenli tüketildiğinde kilo verdirici etkisi oldukça başarılıdır. Bir yandan beslenme biçimine dikkat ederek tüketilen yeşil çay, kısa sürede kilo vermeye yardım ederken limon ve maden suyu ile birlikte tüketilince kilo verdirici etkisini iki katına çıkarıyor.

YEŞİL ÇAYLI DETOKSUN FAYDALARI

Yeşil çay, iştah keser ve vücuttaki yağ yakımını kolaylaştırır. 

Maden suyu, içindeki mineraller aracılığı ile kilo vermenizi kolaylaştırır. Yemek sonrası meydana gelen şişkinlik ve hazımsızlığa da olumlu etki eder.

Limon, vücudun bütün gün zinde kalmasını sağlar ve yağ yakımını kolaylaştırır.

İşte kilo verdiren yeşil çaylı limon ve maden suyu detoks çayı…

MALZEMELER

1 şişe maden suyu

2 tatlı kaşığı yeşil çay

Yarım adet limon

Yarım litre kaynar su

YAPILIŞI

Kaynattığınız yarım litre suyun içine yeşil çayı koyun ve 10 dakika demlendirin. Ardından çayın içine yarım limon sıkın ve kabuğuyla beraber çaya ekleyin. Maden suyunu da ekleyin ve oda ısısında olacak şekilde öğün aralarında tüketin. Düzenli tüketilmesi kilo vermek için oldukça önemlidir.

ALTERNATİF YEŞİL DETOKS TARİFİ

MALZEMELER

Yarım yeşil elma

Yarım limon suyu

1 su bardağı yeşil çay

1,5 su bardağı soğuk su

1 tutam tarçın

YAPILIŞI

Öncelikle yeşil çay demleyin, ardından yıkadığınız yeşillikleri derin bir kalıba koyup küçük küçük doğrayın. Yeşil elmayı da doğrayıp, yarım limon sıkın ve üstüne tarçın ekleyin. Hazırladığınız bu karışıma yeşil çay ile birlikte 1 su bardağı soğuk su ekleyin. Kahvaltıdan yarım saat önce taze olarak tüketmelisiniz. Afiyet olsun…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal