Yeni Yılın En Popüler Makyaj Trendleri

Bu yılın makyaj trendlerini hemen hemen kendini belli etmeye başladı. Kadınların vazgeçemediği makyaj uygulamasında bakalım bu yıl ne gibi trendler yer alacak.

02.03.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-17:14) Yeni Yılın En Popüler Makyaj Trendleri

Geçen yılın en trend renkleri nedir sorusunun cevabını aslında herkes biliyor. Metalik renkler bu sene baştan aşağı her şeyi ele geçirmiş durumda. Saç bantlarından sandaletlere kadar her şeyin ışıl ışıl olduğu 2017 yılında gözlerinizi bu ışıltıdan mahrum etmek elbette olmazdı. 90’lı yıllarda da çok moda olan ışıltılar Metalik Farlar modası ile yine gündemimize geldi oturdu. Geçmiş yıllara ve ışıltılara özlem duyanlar ise bu modanın tüm alanlarından faydalanma yoluna gidiyorlar.

MAKYAJA BAŞLAMADAN ÖNCE BAZ KULLANIN

Metalik göz farının gözlerde çok daha iyi durması ve kalıcı olması için yapmanız gereken ilk şey makyaja başlamadan önce göz kapaklarınıza göz bazını uygulamak olmalıdır. 

LİKİT ÜRÜNLER KULLANIN

Metalik farlar ne kadar hoşunuza giderse gitsin çok iddialı bir duruş sergilesin istemiyorsanız, likit formülleri tercih edebilirsiniz. İstediğiniz ışıltıyı kazanmanızı sağlayacak olan likit farlar aynı zamanda size doğal bir görünüm de sunacaklar.

ÜNLÜK METALİK MAKYAJ UYGULAMALARI

Gün içerisinde metalik makyaj yapmanın abartıya kaçacağı görüşünde olabilirsiniz. Halbuki doğru bir teknikle bir hayli ilgi çekici olan metalik farları gündelik makyajlarınızda da kullanmanız mümkün hale gelecek.

GÜMÜŞ IŞILTILI GÖZ PINARLARI

Metalik farları çok seviyor fakat gündelik hayatta sadece hafif bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsanız gümüş renkli metalik göz farınızı göz pınarlarınıza sürerek istediğiniz etkiye sahip olabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal