Yeni Trend DNA Diyeti Nedir? DNA Diyeti ile Bağırsaklarınızı Koruyun!

Herkesin kendi DNA yapısına göre değişen bu diyet ile kişiye özel bir program uygulanıyor. Kadınları özel hissettiren DNA diyeti kadınların ilgisini çekiyor. Peki, son zamanların modası DNA diyeti nedir, nasıl uygulanır?

15.07.2019-11:23 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-11:24) Yeni Trend DNA Diyeti Nedir? DNA Diyeti ile Bağırsaklarınızı Koruyun!

Her geçen gün yeni bir beslenme trendinin ortaya çıktığı şu günlerde yeni trend DNA diyeti. Genlerinizi tarayarak size uygun program düzenleyen bu diyeti, ömür boyu uygulayabilirsiniz.

DNA DİYETİ NASIL YAPILIR?

Yanak içi dokulardan alınan epitelyum hücre örneğinden alınan genler vücudun, yağ, şeker, alkol, kafein, glisemik yük, karbonhidrat ve egzersize ne oranda uyduğu ortaya çıkıyor. Belirlenen sonuçlara göre hayat boyu güvenle sağlıklı bir beslenme programı uygulayabilirsiniz.

UYGUN MİKTARLARI BELİRLEYEBİLİRSİNİZ

DNA testi verileri vücudunuz için en uygun protein, yağ ve karbonhidrat kullanım oranını belirler. Kişisel özelliklerini anlamak için evde de pratik testler yapabilirsiniz. Karbonhidrat testini evde krakerle deneyebilirsiniz. Tuzsuz krakerden ısırık alın. Çiğneyerek tadın değişimini gözlemleyin. Tat değişimi 14 saniyeden azsa durum iyi demektir. 15-30 saniye arası iyi, 30 saniye ve üstü ise karbonhidrat diyeti yapmanız gerektiğini söyler.

BAĞIRSAK SAĞLIĞI

Sağlık testlerinde bağırsaklarda hangi tür mikrop olduğu tespit ediliyor. Kişiye özel beslenme uygulamaları ile bağırsak sağlığını muhafaza edebilir, sağlıklı bir sindirme sahip olabilirsiniz.

Uyarı: DNA diyeti uygulamak için uzman diyetisyene gitmeli ve uzman kontrolünde bu diyete başlamalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal