Yeni Anne-Babaların İlişkileri Nasıl Tazelenir?

Yeni anne ve baba olduktan sonra ilişkinin ateşi yada düzeni bozulur. Bunun için yurt dışında bir yöntem var ve ilişkiyi tazeliyor.

07.11.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-09:42)

Yeni anne ve babaların en büyük sorunlarından biri sevgili olduklarını unutmalarıdır. Bu nedenle yurt dışında yeniden buluşmalar düzenleniyor.

YENİ ANNE-BABALARIN İLİŞKİLERİ NASIL TAZELENİR?

Yurt dışında karşılaştığımız üzere, çiftler ilişkilerini sıcak tutmak için “randevu geceleri” planlıyor ve dışarıda iki sevgili gibi buluşuyor. Baş başa dışarı çıkmaya özel bir ad vermek göze abartılı gelebilir. Fakat şunu söylemek lazım ki, ayrı bir mana yüklemek heyecanı da çoğaltır. Yeni bir anneyseniz tüm odak noktanız bebeğiniz, üstelik kendi yorgunluğunuz olabilir. Yine de şu öneriye kulak verin; eşinizden dışarıda zaman geçirme tavsiyesi gelirse bunu uzak bir düşünce şeklinde görmeyin. Eşinizden böyle bir tavsiye gelmiyorsa da çekinmeyin ve siz isteyin. Yeni anne ve yeni baba kimliklerinizi öne almadan bir buluşma planlamak iyi bir tercihtir. Fakat eşinizle baş başa çıktığınız ilk defa oldukça da heyecanlı geçmeyebilir. Aklınız bebeğinizde olabilir ve bir an evvel ona dönmeyi arzulayabilirsiniz. Fakat bebeğinize gözü gibi bakacak büyükanneler ve bakıcılar, 1-2 saatlik nefes alma vakitleriniz için adeta birer kurtarıcı olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal