Yeni Anne Olanlar İçin Tüyolar

Yeni anneler bebeklerine iyi bakıp bakmayacağı konusunda endişeli olurlar. Özellikle lohusalık dönemindeki annelerin kaygılanmaları çok olası bir durumdu. Yeni anneler için oldukça faydalı tüyolar ile bu kaygılarınızdan kurtulacaksınız.

26.06.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-17:55) Yeni Anne Olanlar İçin Tüyolar

Anne olmak çok özeldir. Bebeğinizi kucağınıza aldığınız andan itibaren onun sağlığı için endişe duyarsınız. Özellikle ilk anneliğinizse bu endişeyi hissetmeniz oldukça normaldir.

HAYAT KURTARAN TAVSİYELER

Bir anne bebeğini çok sevse de ona iyi bakmak konusunda çok fazla endişelenebilir. Birçok yeni anne, doğumla birlikte olağanüstü duygular yaşandığını hissetse de bebeğini kucağına ilk alışında beklenen şekilde sevinç duymayabiliyor. Bu da vicdan azabına ve kaygıya neden olur. Ama merak etmeyin, anneler her zaman çocukları için kendini sorgular.

Bebekler doğduklarından bir şeyleri olup olmadığını belli etmek için ağlarlar. Ama devamlı bebeğiniz ağlıyor diye tedirgin olmayın. Çünkü bu çok normal bir durumdur. Bebeğinizin hijyenik bir ortamda büyümesini istiyor olabilirsiniz. Ama bunun için de ne kendinizi çok yormamalısınız. Fakat evinizi sık sık havalandırmanız iyi olacaktır.

Kendi bakımınız bu sürede unutabilirsiniz. O yüzden kendi bakımınızı yapmak size de iyi gelecektir. Örneğin sırt üstü yatıp tavana bakmak, kısa bir yürüyüşe çıkmak, balkondan gökyüzünü seyretmek, kulaklığı takıp müzik dinlemek gibi sıradan görünen şeyleri yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal