Yengeç Burcunun Yükseleni

Aile hayatına, arkadaşlarına ve sevdiklerine düşkün olduğu için hayatında son derece duygusal hareket eder. Bu yoğun duygusallığı ve sevgisi zaman zaman olumlu sonuçlar vereceği gibi tam tersi de olabilir.

29.07.2020-16:07 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-16:06) Yengeç Burcunun Yükseleni

Yengeç burcu yükseleni duygusallığa ve sevgiye çok düşkün olmasıyla bilinir. Sürekli bir ait olma ihtiyacı sevilme duygusu içindedir. Oluşacak tartışma ve kavgalarda hassas ve kırılgan özellikler sergiler. Ev yaşamını ve ev düzenlenmesini çok seven bu burç ikili ilişkilerde tercih edilebilecek burçlardan biridir. Kişisel ilişkilerinde yumuşak ve sertliği bir arada bulundururlar. İlişkilerde kendisine yapılan bir kötülüğü unutmayan bu burç hayatı boyunca bu yükü taşımaya devam eder. Yengeç Burcunun Yükseleni:  Duygusal anlamda hasar almaya meyilli olduğu için birçok sorun ve problem yaşamaktadır. Duygular, hayal ve sezgi bu burcun en önemli simgesel özellikleridir. Karşı tarafa karşı son derece nazik, kibar ve şefkatli olmaya özen gösterirler. İnsanlarla olan iletişimlerine özen göstererek edebi beceriler konusunda ön olana çıkarlar.

Olumlu Yönleri

Kalbiyle ve vicdanıyla hareket eden bu burç ailesiyle ve arkadaşlarıyla olmayı çok sever. Ev yaşamına düşkün olduğu için yaşadığı yerin güzel olmasına özen gösterir. Evi yenileme, değiştirme ve düzenleme işleri yengeç burcuna aittir. Yaşadığı yere düşkün olduğu için sevdiklerini de evinde misafir etmek ister. Onlara hizmet ederek, gönüllerini hoş tutmak yengeç burcunu mutlu eder. Duygusal, hassas, kırılgan karakteri vicdan duygusuyla birleştiğinde harika bir karakter ortaya çıkarır.

Olumsuz Huyları

Yengeç Burcunun Yükseleni:  Yengeç burcunun kendi dünyasında gerçekleşen bir hayatı vardır. Bu dünya içinde yaşar. Dışardan gelebilecek her türlü yeniliğe karşıdır. Kurduğu düzeni ve kuralları bozmak istemez. Aynı zamanda sevdiği insanlara düşkün olan yengeç burcu diğer insanları tanıma konusunda genelde yabancılık çekmektedir. Küçük çevresinden mutlu olduğu için başka insanları tanımak onu mutsuz edebilir. Bu sebeple insanlar hakkında birçok önyargıya sahiptir.

Duygularıyla hareket eden bir burç olduğu için ikili ilişkilerde hassas ve kırılgan bir yapı gösterebilir. Karşı taraf yüzünden yanlış anlaşılabilir, bu durumdan zarar alabilir. Bu sebeple bu kadar duygusallığın hayat içerisinde yeri çok zordur.

Sevdiği Şeyler

Yükseleni yengeç olan kişiler ailelerine çok fazla düşkündür. Arkadaşları, sevgilisi, ailesi onun için çok değerlidir. Bu sebeple hayatını onlar üzerinden yönetir. Aynı zamanda anılara, geçmiş olaylara çok önem vererek birçok fotoğraf ve antika eşya biriktirir.

Fiziksel Özellikleri

Yüz anlamında yuvarlak bir şekle sahiplerdir. İleriki yaşlarda kilo alma ihtimalleri yüksektir. Saçları genelde koyu tonlarda ince ve seyrek tiplidir. Boy olarak orta veya kısa boyludurlar.

Sağlık

Bu burcun yükselenini taşıyan kişiler gaz sancısı, karaciğer ve bağırsaklarla ilgili birçok sorun yaşayabilirler. Yengeç Burcunun Yükseleni: Birçok psikolojik rahatsızlığın görüleceği bu burç hastalık hastası, depresyon, çarpıntı gibi birçok sorunla karşılaşabilirler. Duygusallıkları mide rahatsızlıklarını tetiklemektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal