Yengeç Burcunun Taşı

Zodyağın duygusal çocukları yengeçler, genellikle gözyaşlarının dayanılmaz hafifliği, bağlılıkları ve güvensizlikleriyle bilinirler.

29.07.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-16:03) Yengeç Burcunun Taşı

Zodyakta dördüncü sırada yer alan Yengeç burcu, 22 haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğanların burcudur. Yengeçler öncüdür ve gezegeni aydır. Rengi mavi, günü pazartesi elementi ise sudur. Peki, yengeç burcunun taşı nedir?

Yengeç Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Yengeçler, evine, rahat alanına, ailesine, yurduna, sevdiklerine, sevgilisine düşkündür. Aynı zamanda yengeçler hassas, duyarlı, duygusal insanlardır. Bunun yanında tarihsel konulara ilgi duyar, müzikle ilgilenir, yemeğe ve masa düzenine düşkündür yengeç burçları.

Yengeç burcu kadınları, iyi bir eş ve annedir, koruyucu, kollayıcı ve sadıktır. Güzel ve çekici olurlar. Evde zaman geçirmek, onlar için eşsiz bir aktivitedir. Güvenli alanlarını severler. Çocuklarla araları oldukça iyi olan yengeçlerin kadınsı duyguları da ön plana çıkmıştır.

Yengeç burcu erkekleri ise, annesine, eşine ve sevgilisine düşkün, yengeç kadınları gibi evlerine bağlı erkeklerdir. Yemek yapmayı severler. Mutfakta olmaktan ve yemek yemekten keyif alırlar. Anlayışlı, şefkatli, algısı açık erkeklerdir. Ancak ilginin dozunu da yer yer kaçırabilirler.

Yengeç burcu kadınları, genellikle göğüs dekolteli kıyafetler giyer. Aynı zamanda oversize denilen rahat kıyafetleri giymeyi de severler. Yumuşak kumaş türlerinden hoşlanırlar. Bedende temsil etikleri bölgeler ise göğüs ve midedir.

Ay, yönetici gezegeni olduğu için Yengeç burcunun ruh hali de, Juliet’in ay ışığı altında Romeo’ya söylediği gibi, yörüngesinde değişir durur. Bu nedenle Yengeç burçlarının duygu durumları biraz dengesiz olabilir.

Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Arası Nasıl?

Açıkçası, yengeçler anlaşması biraz zor burçlardır. İçlerine kapanık gibi dururlar. Aslında sizi içten içe ölçüp tartmaktadırlar. Yengeçler, birine tamamen güven duyana dek kendini pek de ortaya çıkarmaz. Duyduklarında ise, o şanslı kadroya girmiş sayılırsınız ve bir yanlışınız olmadıysa, sınırsız ilgi ve sevgiye boğulmaya hazırlanabilirsiniz.

Yengeçlerin iyi anlaştığı ve kötü anlaştığı bazı burç grupları var. Sözgelimi yengeçler, Balık, Oğlak ve Boğa burçları ile gayet iyi anlaşır.

Yengeç burçları, İkizler, Kova ve Yay burcu grubundakilerle de pek anlaşamaz. İstisnalar olabilir, ama kaideyi bozmaz diyelim.

Yengeç Burcunun Olumsuz Yönleri Neler?

Şimdiye kadar, Yengeç burcunun olumlu yönleriyle meşgul olduk, şimdi de ayın karanlık yüzüne bir bakalım.

Yengeç burçları sessizdir, ağırdır, anlaşılması zordur. Aynı zamanda kaygılı ve endişelidir de. Takıntılı olduğu şeylerin sayısı da az değildir. Ne yapalım, biz de onları böyle sevdik. Gelelim, yengeç burcunun taşı nedir sorusuna.

Yengeç Burcunun Taşı Nedir?

Yengeç burcunun taşı, Hint yeşimi adıyla da bilinen Aventurin’dir. Bu taş, yaşamı, zindeliği ve canlılığı temsil etmektedir. Kuvars grubunun yeşil taşlarıdır. Yalnızca yengeç burçları için kullanılır. Aventurin, çaba ve cesaret taşı olarak da bilinmektedir.

Yengeç burcunun taşı olan Aventurin dışında, yengeç burçlarının diğer taşları, Ay taşı, Beyaz İnci, Pembe İnci, Akik, Gül Kuvars, Zümrüt, Yeşim, Yakut, Firuze, Kalsit, Mercan, Opal, Sedef, Yıldız taşı ve Labradorit’tir.

Bu taşları kullanmanın yengeç burcunun olumsuz özellikleriyle başa çıkmaya yardımcı olacağına inanılmaktadır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal