Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek

Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek; Çok sezgisel ve duygusal olan Yengeç, tanımak için en zorlu Zodyak burçlarından biri olabilir. Çok duygusal ve hassastırlar, ailelerinin ve evlerinin meseleleriyle derinden ilgilidirler.

29.07.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:59) Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek

Yengeç sempatik ve yakın insanlara oldukça bağlıdır. Yengeç burcuna sahip olanlar çok sadıktır ve diğer insanların acılarıyla, dertleriyle empati kurabilirler.

  • Element: Su
  • Renk: Beyaz
  • Gün: Pazartesi, Perşembe
  • Gezegen: Ay
  • En Büyük Genel Uyumluluk: Oğlak , Boğa
  • Şanslı Sayılar: 2, 3, 15, 20
  • Yengeç: (21 Haziran - 22 Temmuz)
  • Güçlü Yönleri: sadık, duygusal, sempatik, ikna edici, inatçı, son derece yaratıcı
  • Zayıf Yönleri: güvensiz, huysuz, kötümser, şüpheli
  • Yengeç burcunun sevdiği şeyler: Sanat, ev tabanlı hobiler, yakınlarda veya suda dinlenmek, sevdiklerine yardım etmek, arkadaşlarla iyi bir yemek
  • Yengeç burcunun sevmediği şeyler: Yabancılar, Annesine yönelik herhangi bir eleştiri, kişisel yaşamı açığa vurma

Yengeç Burcu Erkeğinin Özellikleri

Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek; Çok sezgisel ve duygusal olan Yengeç, tanımak için en zorlu Zodyak burçlarından biri olabilir. Çok duygusal ve hassastırlar, ailelerinin ve evlerinin meseleleriyle derinden ilgilidirler. Yengeç sempatik ve yakın insanlara oldukça bağlıdır. Yengeç burcuna sahip olanlar çok sadıktır ve diğer insanların acılarıyla, dertleriyle empati kurabilirler.

Yengeç burcu, ay tarafından yönetilir, ay döngüsünün aşamalarına göre iç gizemleri de değişir ve derinleşir kontrolleri dışında olan geçici duygusal karmaşalar yaşarlar. Yengeç burçlarına özen ve anlayışla yaklaşılmalıdırlar, çünkü karşılığında verdikleri şey budur. Çocuk yaşlarda dış dünya için yeterli başa çıkma ve savunma mekanizmalarına sahip değildirler, aile bireyleri bu anlamda onlara destek olmalıdır.

Arkadaş ve Sevgili Hayatı

Sabırsızlık ve sevgi eksikliği, daha sonraki yaşamda ruh hali değişimleri ve hatta bencillik, kendine acıma veya manipülasyon ile kendini gösterecektir.

Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek; Kavgalardan kaçınmak için hızlı oldukları ve her zaman yakın dövüşten yararlandıkları gibi, her zaman hayal ettiklerinden daha güçlü birine vurmayı seçerek başkalarına yardım etmek için hazırdırlar. Bir yengeç burcu erkeğinin, partnerlerinin ilk adımı atması gerekir, ancak yine de yoluna devam ediyormuş gibi hissettirmek için ilk adımı atıyormuş gibi görünür.  Yaşam seçimleriyle barış içinde olduklarında, yengeç burçları mutlu olacak ve evlerinde sevgi dolu bir aile ile uyum içinde olacaklardır. İnisiyatifin önemli olduğunu bilmeye yetecek kadar akıllıdır, ancak bunu güvende hissetmeden önce genellikle gösteremez.

Genel Ruh Hali

Bu karmaşık bir insanlar, çok hassas ve utangaçtır, sevdiklerini aşırı derecede korurlar. Hayatına bir kadın almaya karar verdiğinde, bilinçsizce ideal eş ve anneyi arayacaktır.

Yengeç Burcunun Özellikleri Erkek; Yengeç çok naif bir burçtur ve duygular ilişkilerindeki en önemli şeydir. Nazik ve şefkatli olan bu burç incinebileceklerini düşünmeden dünyaya duyarlılıklarını göstereceklerdir. Onları diğerlerinden ayıran duygusal bir kişilik olmasıdır.

Romantik ve sevmeye hazır olan yengeç burcu erkeğinin, sevgiye inanan ve aynı zamanda gün yüzüne çıkmamış duygularıyla uyum içinde olan romantik bir partnere ihtiyacı vardır.

Çocuklara, ebeveynliğe, evliliğe ve geleneksel değerlere aşık olurlar, dürüst yaklaşımlarını gerçek kişiliklerine uymayan modern bir yaklaşımla değiştirmek için güvendikleri insanlar tarafından yanlış yönlendirilebilirler, eşleri bu konuda dikkatli olmalıdır.

Yengeç ile uyumlu burçlar: Boğa, Başak ,Akrep, Balık, Oğlak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal