Yengeç Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri

Yengeç burçları sorumluluk sahibi olmalarıyla bilinirler. Oldukça hassas ve kırılgan burçlardır. Yaptıkları her işte mükemmellik ararlar. Mükemmeliyetçilikleri onları başarıya ulaştırır. İş arkadaşlarından da aynı şeyleri beklerler.

29.07.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:54) Yengeç Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri

Yengeçlerin en belirgin özelliği duygusal olmalarıdır. Yengeçler kolay anlaşılabilen burçlar arasında değillerdir. Kendileri çok hassas olduğu için karşı taraftan da aynı davranışı beklerler ve beklenti içinde oldukları için sorun yaşarlar. Her gün farklı ruh halleri içindedirler. Moralleri iyiyken birdenbire moral olarak düşebilirler. Eğer iyi hissettiği günüyse herkese yardım ederler, güler yüz saçarlar ve herkese karşı anlayışlı olurlar. Moral olarak düşük olduğu günlerde yanına bile uğranmazsa iyi olur. Duygularını çok belli etmezler. İnsanları çok severler özellikle ailesini ve arkadaşlarını ama asla duygularını tam belli etmezler. Kendilerine yapılan yanlışları kolay unutmazlar.

Yengeç Burcunun Güçlü Yönleri

Yengen burçları sorumluluk sahibi oldukları için işlerinde de başarılı olmalarını sağlar ve bu onlar için bir güçtür. Ayriyeten yengeç burçları çok sabırlıdırlar. Sabır her insana güç verdiği gibi yengeç burçlarını da güçlü kılar.

Yengeç Burcunun Zayıf Yönleri

Yengeç burçları dengesiz duygular yaşarlar. Dengesizlikleri onları zayıflatır. Çok mutlu oldukları zaman aniden düşüşe geçince iyi hissetmezler. Duygularını kontrol edip kendilerini yükseltemezler. Duygularını fazla belli edememeleri de insan ilişkileri içinde eksiklik yaratır.

Yengeç Burcunun Kadın Özellikleri

Yengeç burcu kadınları çok şefkatlidirler. Anaç özelliğe sahiptirler. Çevresinde bulunan herkese kol kanat açarlar. Ayrıca duygusallardır da. İnsanlar tarafından kırılmak ve üzülmek onları korkutur. Herkese kalp kapılarını açamazlar özellikle de ilişki yaşadığı kişilere. Geçmişlerine çok bağlıdırlar zaman zaman geçmişte yaşar gibi davranırlar. Geçmişlerinde olan olaylara kimse tarafından yorum yapılmasını istemez. Yengeç burcu kadınları anaç oldukları için karşı tarafında kendisi gibi sarıp sarmalayan birisi olmasını ister. Hüküm verip ilişkiyi yönetmeye çalışan erkeklerden hoşlanmaz bu burcun kadınları. Duyguları değişkenlik gösteren yengeç burcu kadınları buna ayak uydurabilecek bir eş isterler yanlarında. Macera yaşamak onlara göre değildir daha çok ev insanıdırlar. Risk almayı sevmezler. Aldatılmak asla affetmeyeceği bir hatadır. Aldatmayı affetmeyeceği gibi kendisi de asla aldatmaz. İlişki yaşadıkları insana sadıklardır.

Yengeç Burcunun Erkek Özellikleri

Yengeç burcu erkekleri oldukça sakindirler. Girdikleri her ortamda sevilirler. Duygusaldırlar. Duygularını en içte yaşamayı severler kimseyle paylaşmayı sevmezler. Her ortama çok kolay uyum sağlarlar. Yengeç burcu erkekleri şikayet eden tiplerden değildir. Hemen hemen herkes çok sever onları. Gizemlidirler. Aile kavramına önem verirler. İyi bir baba olacakları şefkatlerinden bellidir. Koruma iç güdüleri baskındır. Ailesini ve çocuklarını hep koruma altında tutmak isterler. Çok kırılganlardır. Kırıldıkları zaman bir daha zor güvenirler. Bu burcun erkekleri kolay kırılırlar ama kolay kırmazlar. İnsan ilişkilerine önem verdikleri için bilerek ve isteyerek kalp kırmak onlar için çok zordur.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal