Yengeç Burcunun Anlamı

Burçlar kendi içlerinde niteliklerine göre üç gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Yengeç burcu öncü burçlar arasındadır. Öncü burçlar mevsimleri başlatmaları ile bilinirler. Yengeç burcu ise yaz mevsimini başlatmaktadır.

29.07.2020-15:50 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:48) Yengeç Burcunun Anlamı

21 Haziran ile 30 Temmuz tarihleri arasında doğanlar yengeç burcudurlar. Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay’dır. Su grubu burçlarından biridir. Peki Yengeç burcunun anlamı nedir? Yengeç burcunun özellikleri nelerdir?

Yengeç Burcu Özellikleri

Yengeç burcu kişiler, oldukça duygusal olmaları ile bilinirler. Ev ve aile hayatına düşkünlükleri en karakteristik özellikleridir. Kendilerinden önce her zaman yakınlarının ve ailelerinin güvenliklerini düşünürler. Güven ve sevgi onların olmazsa olmazlarıdır. Yengeç burçlarını kalpleri yönetir. Duyguları ile hareket ederler.

Yengeç burçları yaptıkları iyiliklerden karşılık beklemezler. Dostluğa ve aile bağlarına kendilerini adayabilirler. Huzur arayışında olan yengeç burcu insanlarının sezgileri de çok güçlüdür.

Yengeç burcu kişiler, güven duygusunu ön plana aldıkları için kıskanç ve şüpheci olabilirler. Oldukça kırılgan bir yapıları vardır. Beklenmedik konulara hiç hissettirmeden alınabilirler. Bu da zaman zaman içe kapanık olmalarına karamsarlığa bürünmelerine sebep olmaktadır.

Yaşadıkları yere körü körüne bağlanma huyları vardır. Bu bir ev, bir şehir, bir ülke olabilir. Geçmiş deneyimlerinden her zaman ders almaya çalışan yengeç burçları, eski tecrübelerini bir rehber olarak kullanırlar.

Yengeç Burcu Kariyer Hayatı

Yengeç burcu özellikleri arasında en önemli olanlardan biri de, toplumsal duyarlılıklarının yüksek olmasıdır. Geniş kitlelere hitap edebilecek işlerde çalışmaktan hoşlanırlar. Ticarete de yatkındırlar. Politikacı, danışman, bankacı olurlarsa yüksek bir başarı elde edebilirler. Bunun dışında edebiyata da ilgi duyarlar. Bu alanda da çalışmaları onlar için uygundur.

Yengeç Burcu Sağlık Durumu

Yengeç burcu kişilerin, duygusallıkları yüzünden sık sık enerjileri düşebilir. Bunun yanında genellikle midelerinde hassasiyet olmaktadır. Yengeç burcu kadınlarının göğüs bölgelerinde problemler olabilir. Hayatları boyunca dikkat etmelerinde fayda vardır.

Yengeç burçları, özellikle göbek ve bel çevresinde orta yaşlardan sonra yağlanma sorunu yaşayabilirler. Spor yapmaları yararlı olacaktır.

Yengeç Burcu Özel Hayatı

Yengeç burcu insanlar, duygulu kişilerdir. Sevmek ve sevildiğini hissetmek onlar için çok önemlidir. Sevdikleri kişiyi çok sahiplenirler. Bu kimi zaman partnerlerini yorabilir. Hayatlarındaki kişinin ömür boyu yanlarında olmasını isterler. Geçici heveslerden hoşlanmazlar. Yuva kurmak ve aile olmak onların en büyük dileğidir.

Güven ve sadakate dayalı ilişkiler arzu ederler. Değişikliğe meraklı değildirler. Kimi zaman partnerleri tarafından manipüle edilebilirler. İyi niyetleri suistimal edilebilir.Kalplerini kıran kişilere karşı bambaşka bir yüzleri ortaya çıkabilir. Böyle zamanlarca intikamcı ve kinci bir kişiliğe bürünebilirler.

Yengeç Burcu Ünlü İsimler

- Tom Cruise

- Vehbi Koç

- Selena Gomez

- Müslüm Gürses

- Nikola Tesla

- Ata Demirer

- Pamela Anderson

- Serenay Sarıkaya

- Franz Kafka

- Ernest Hemingway

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal