Yengeç Burcu Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?

Yengeç burcu erkekleri fiziksel olarak orta boyludurlar. Belirgin çeneleri ve dikkat çekici gözleri vardır. Yengeç burcu erkeği ağır başlı, aşırı davranışları olmayan ve sessiz bir kişiliğe sahiptir. Bu tarz davranışları sayesinde insanların dikkatini olumlu anlamda çekmeyi başarırlar.

29.07.2020-15:46 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:43) Yengeç Burcu Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?

Yengeç burcu fazlasıyla nazik ve düşüncelidirler. Bu özellikler karşı cinsin yengeç burcu erkeğinde en beğendiği özelliklerinden birileridir. Yalandan nefret eder ve hiçbir koşulda yalanın arkasına sığınmazlar. İkili ilişkilerinde daima doğruluktan yana olur ve yalan söyleyen insanlardan çabucak uzaklaşırlar. Bu özellikleri sayesinde karşı cinse sonsuz bir güven vermiş olurlar.

Çevresindeki herkese gerektiği kadar değeri verir ve cömert davranırlar. İhtiyacı olanın yardımına koşarlar. Karşısındaki insanın zayıf noktalarıyla ilgilenmez eğer bir açık fark ederlerse bunu kapatmak için ellerinden geleni yaparlar. Yengeç burcu erkeği bu hayatta duyguları ile hareket eder, duyguları onlar için çok önemlidir. Kavgadan ve şiddetli tartışmalardan kaçınır, her sorunu konuşarak halletmek için ellerinden geleni yaparlar. Çok iyi bir gözlemcidirler. Kendileri için doğru insanı seçebilir ve bu kişiyi pratik zekâları sayesinde kolaylıkla etkileyebilirler. Kendilerini saklamaktan hoşlanmaz, her şeylerini olduğu gibi ortaya koyarlar. Bir ortama girdiklerinde son derece neşeli ve sıcakkanlıdırlar. Daha ilk dakikadan karşılarındaki kişiye güvenir ve aynı şekilde güven bulurlar. Bu özellikler bir araya geldiğinde yengeç burcu erkeğinden etkilenmeyecek bir kadın bulunamaz.

Yengeç Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?

Yengeç burcu kadınları gür saçlara ve ince dudaklara sahiptir. Giyim konusunda son derecede özenlidirler. Moda onlar için önemli değildir. Kendi seçimlerine göre giyinir, kimsenin dediklerini önemsemezler.  Kıyafetleri çoğu zaman ruh hallerini de temsil eder. Çok özel bir gülümsemeleri vardır, herkes tarafından fark edilir ve insanları etkilerler. Yengeç burcu kadınları genel özellikleri nedeniyle herkesin tarafından beğenilen, insanların yanlarında olmaktan mutluluk duyduğu, farklı bir mizaca sahip kadınlardır. Her zaman sıcakkanlı ve samimidirler. Çevresindeki inşalara kendilerini her zaman iyi hissettirirler. Sezgileri son derece kuvvetlidirler ve sezgilerine güvenerek hareket ederler. Derinlere inmeyi ve kendilerinden çok başkaları hakkında konuşmayı severler. Son derecede sabırlıdırlar ve herhangi bir şeye sahip olmak için ne kadar sabretmeleri gerektiğini bilir ona göre hareket ederler. İhanetten, sadakatsizlikten ve yalandan son derece hoşnutsuz olurlar. Çevrelerinde böyle insanlara yer vermezler.

Düşünceli, naif ve kibar olmaları sebebiyle karşı cinsi daha ilk dakikadan kendilerine doğru çekerler. Çevresindeki insanlara sonsuz bir güven verirler. Macerayı severler her türlü şeye ayak uydurmaya çalışırlar. Hoşlandığı kişiye karşı olan sevgisini göstermekten çekinmez ve bunu en doğru şekilde yaparlar. Her zaman yapıcıdırlar, yıkmak onlara göre değildir. Sorunları çözmek için büyük fedakarlıklar yaparlar ve fazlasıyla uğraşırlar. Yengeç burcu kadınları bu özellikleri sayesinde karşı cinsi büyük bir ustalıkla etkilerler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal