Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcu olan insanlar genellikle duygusallıkları ve evlerine, ailelerine olan düşkünlükleri ile tanınırlar. Yaz çocukları olan Yengeç burçları, doğdukları mevsimin sıcaklığını almıştır da diyebiliriz.

29.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:38) Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcunun gezegeni Ay’dır. Elementi su ve niteliği de Kardinal yani öncüdür. Günü Perşembe, taşı akuamarin ve rengi beyazdır.

Peki, Yengeç burcunun kadınlarının genel özellikleri nelerdir? Yengeç burcu kadınlarının en iyi anlaştığı burçlar hangileridir? Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Yengeç Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nedir?

Yengeç burcu kadınının duygusal yanı mantığına çoğu zaman üstün gelir. Yengeç kadını, yeri geldiğinde romantiktir. Aynı zamanda geleneklerine, ailesine, alışkanlıklarına, en rahat olduğu yer olan evine bağlıdır. Zor güvenir, güvenmeden kendini açmaz, geçiştirir.

Güvendikten sonra kendini açar, ilişkilerinde sadıktır. Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun en belirgin yanıtlarından biri sadık erkektir. Yengeç kadını aldatılmaya gelemez ve kıskançtır.

Zaman zaman çok duygusal ve kendine acımaya eğilimli olsa da neşeli ve enerjik zamanları da az değildir.

Yengeç Burcu Kadınının En İyi Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar, Akrep, Başak ve Boğa burçlarıdır. Bu bağlılığa düşkün ve sakin burçların arasında söz konusu uyum huzur vericidir.

Boğa erkeğinden alacağı güven Yengeç kadınını daha bir mutlu eder. Akrep erkeğinin tutkuları, Yengeç kadınının kabuğundan çıkmasını sağlar. Başak erkeği, düzenli tavrı ve sorumlu aile çocuğu özelliği ile Yengeç kadının beğendiği erkekler arasındadır.

Yengeç Burcu Kadınları Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Güvenilir ve ilgili erkeklerden. Yengeç burcu kadınları, duygularına önem veren, hassas kadınlardır ve onlar için bir erkeğin önemli özelliği güvenilir olmasıdır. Yengeç burcu kadınları güveneceği, böylece birlikte uzun ve mutlu bir ilişki yaşayacağı erkeklere önem verir. Kıskançlığı nedeniyle gözü dışarda, modern Kazanova erkekleri sevmez Yengeç kadını.

Yengeç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun diğer bir yanıtı da, kendisine değer verecek, vefalı erkeklerdir. Evine ve ailesine oldukça bağlı olan, evcimen, sevgi dolu erkeklerden oldukça hoşlanırlar. Aynı zamanda, Yengeç kadınları, kendisini hayatının merkezine koyabilen erkekleri sever. Her şeyin bir parçası olmak, sevinci de acıyı da beraber yaşamak ister.

Sürekli olarak kendi başına buyruk, ona sadık kalmayan, içini açmayan, sorunlarını konuşarak çözmeye yanaşmayan, uyumsuz erkekleri idare etmeleri oldukça güçtür.

Aynı zamanda, Yengeç kadını, çocuklarına babalık yapacak güçlü, adanmış ve sorumluluk sahibi erkeklerle ilgilenir. Yengeç burcu kadınlarının çeşitli alışkanlıkları vardır ve bunları yapmaya da özen gösterirler. Yengeç kadınını sürekli olarak yargılayan, onu bazı alışkanlıklarından koparmak isteyen, evde rahat olduğunu anlayamayan erkekler bir süre sonra onu kaybedecektir.

Yengeç kadınları için ekonomik güç ve kendinin ekonomik bağımsızlığı da önemlidir. Bu nedenle, kariyerini engellemeyen, kendisi de iyi para kazanan erkekleri daha çok beğenmektedirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal