Yengeç Burcu

23 Haziran 22 Temmuz arasında doğan bireylerin burcu olan yengeç burcu, su grubu burçları arasında yer almaktadır. Anlaşabildikleri burçlar, kendi burç gruplarına mensup burçlardır.

29.07.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:47) Yengeç Burcu

Yengeç burcunun genel özelliklerini şu başlıklar altında toplayabilmek mümkündür: 

Yengeç burcunun genel özellikleri

Su grubu arasında yer alan yengeç burcunun en bilindik özelliği anaç olmalarıdır. Kadın erkek fark etmeksizin bu burcun özelliğini taşıyan kimselerde sahiplenmek göz etmek ve korumak onlar için önemlidir. Yengeç burcu insanı karşı tarafa cinse oldukça değer verirler ve bu değerlerini en çok kıskanma ve kıskandıkları kişileri sahiplenme özelliği ile bilinirler aynı zamanda hayvansever yönlerinin çok fazla ortaya çıktığı burç olan yengeç burcu insanları sevginin en somut burç halidir. Fazla sevgiden bir şey doğmaz diyen ve bunun dışında herhangi bir şeyi abartmayı sevmeyen, yalnızca sevgi ile yaşamak isteyen yengeç burcu insanları, yapıları bakımından sessiz sakin kimselerdir ve daima hoşgörü cömertlik gibi kavramlarla anılırlar. Sevginin fazlasına düşkün olmaları sebebiyle tehlikeli boyutlarda Sevgi sever kimseler hal ne dönüşebilirler. Tehlikeli halleri ile bile sevgiden yana ve merhametten yana kalan bu burç kadın ve erkekte farklı birçok özelliklere sahip olabilir. Bu burca sahip olan kimseler çok fazla hareketli ortamlardan uzak dursalar bile hareketliliğin sosyal halini yani dans etmeyi resim kursuna gitmeyi farklı mekanlarda kitap okumayı severler. Farklı aktiviteleri yine bolca sevgi ile yaklaşan yengeç burcu insanları farklı faaliyet yapmaktan hoşlanırlar

Yengeç burcu kadınlarının özellikleri nelerdir

Su burçlar arasında en saf duygulara sahip olan bu burç kadınları, sevginin daima her şeyi iyileştirdiğini ve sevgiyle her şeyin çoğu alabileceğini inanan insanlardır. Aşkın en yüce duygu olduğuna inanan yengeç burcu kadınları, çocuklarına eşine ve evlerine düşkün insanlardır. Yengeç burcu kadınlarının en belirgin özelliklerinden biri de fazla sevecen ve sıcakkanlı olmalarıdır insanlarla sohbet etmekten ve sohbet edebilmek için farklı aktiviteler yaratmaktan hoşlanırlar. Her gün farklı yerlerde farklı faaliyetler içinde yer almayı seven bu burcun kadınları, hayatlarını birçok insan almaktan çekinmezler ancak temel olarak sevgi besledikleri aşık oldukları insanları muhakkak köşeye ayırıp onlar için ek fırsat yaratarak vakit harcamaktan hoşlanırlar. Sevdiği insanlar için sürekli hediyeler hazırlayan ve sürpriz planlar peşinde olan yengeç burcu kadınları gün içinde çoğu saati net mutlu olabilmek aynı zamanda sevdiklerini mutlu edebilmek için harcarlar. 

Yengeç burcu erkeklerinin genel özellikleri nelerdir

Yengeç burcu erkeklerinin genel özellikleri arasında tıpkı yengeç burcu kadınları gibi çok fazla anaç olması aynı zamanda sevgiden yana olması gibi özellikler vardır. Sakin yapıya sahip olan yengeç burcu erkekleri ne kadar hoşgörülü ve merhametli olursa olsunlar fazla sahiplenici olma özelliği sebebiyle otoriter olmayı tercih ederler. Sevgiye ve ilgiye olan bağımlılıkları sebebiyle ilgi duydukları kimseden muhakkak fazlası ile karşılık beklerler. Aşka olan tutkuları sebebiyle aşkına karşılık bulamadığı takdirde bir başka aşkı tercih edebilme gibi özelliğe sahip olabilmektedirler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal