Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? Yengeç burcu erkeğinin kadınlarla ilişkisi nasıldır? Yengeç burcu erkeğinin kadınlarda aradığı fiziksel özellikler nelerdir?

29.07.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-09:47) Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

O, birileriyle gönül eğlendirse bile, aklında hep başka birine bağlılık taşır yahut ütopik bir kadınla beraber olduğunu hayal eder. Hep mükemmeli arar. Şefkat olmazsa olmazıdır. Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, anaç görünümlü, yumuşak hatları olan kadınlardan söz edilmesi mümkündür.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİN KADINLARLA İLİŞKİSİ NASILDIR?

Yengeç burcu, birlikteliğe çok değer verdiği için, annesine benzeyen kadınlardan cevabı verilebilir. Onun için, kadınlara asla kabalık yapmaz, çok naiftir, duyarlıdır. Duygularıyla hareket eder, gözleri daima anlamlı ve buğulu bakar. Sadece, sevdiği insanı çok sahiplenip, kıskanabilir. Sevgiye değer biçer, romantik cümleler, aşk şarkıları aklını çeler. Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabı, sevgiye dair enerji yayan, vücudunda o esnekliği taşıyan, dokunmayı iyi bilen, güzel sarılan insanlardan şeklinde verilebilir.

Kadınlarla rahatça arkadaş olabilir. Sohbeti sağlam, anlayışlı bir burçtur. Kadın ruhunun inceliklerinden de iyi anlar. Ama, ilişki konusunda seçicidir. Yırtıcı, aktif, sert görünümlü insanlar onu ürkütür. Beraber romantik anlar paylaşabildiği, hayattan konuşabildiği, doğal, paylaşımcı kadınları çekici bulurlar.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?


Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun birincil yanıtı, kesinlikle keskin insanlardan değil, naif insanlardan şeklinde verilir. O, sevimli yüz hatları olan, orta ya da kısa boylu, etine dolgun, anaç kadınları benimser. Çekim merkezleri göğüslerdir. Dolgun göğüsler baştan çıkarıcıdır onlar için. Zira, seçtikleri kişinin çocuklarına annelik yapabileceğini de hayal ederler. Dolayısıyla, sade, ev halinde bile bakımlı insanların etkisine girerler.

Yengeç burcu erkeği, bakımsız, makyajsız, biraz daha sert hatlara sahip kadınlardan pek hazzetmez. Kısa, yuvarlak saç kesimleri onlara göre değildir. Yanında kendisini erkek gibi hissedebileceği insanları çekici bulur. Saçlar, özellikle fönlü, uzun saçlar onun için vazgeçilmezdir. Saçlara dokunmayı, onları koklamayı severler. İpeksi tenler de dokunmak adına vazgeçilmezdir.

Kadının yüzüne, kollarına, bileklerine, boynuna hassasiyet gösterir. İnce bileklerin hastasıdır; her şeyin inceliği, tazeliği onu cezbeder. Beline kolayca sarılabileceği, güzel kokulu kadınlara âşık olabilir. Genç görünüm, minyonluk da tercih sebepleri arasındadır. Üstüne yemek kokusu sinmiş, evcimen kadınlar radarlarına takılır. Aşırı makyajdan, ağır kokulardan, bronz tenlilerden hoşlanmazlar. Nerede kelebek inceliğinde, çocuksu, karakterli, uyumlu bir kadın varsa, orada bir Yengeç erkeği de vardır.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ FİZİKSEL OLARAK NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye merak edildiğinde, aşağıdaki maddelerin ortaya konulması mümkündür:

*Zarif görünümlü

*Etine dolgun, anaç

*Olgun

*Uzun, koyu kestane saçlı

*Beyaz ve yumuşak tenli

*İnce belli ve ince bilekli

*Kuğu gibi narin bir boynu olan

*Dolgun göğüslü

*İpeksi bir teni olan

*Etkileyici bir kokusu bulunan

*Yumuşak yüz hatları bulunan

*İçten gülümseyen

*Sakin bir ses rengine sahip

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal