Yemekten Önce 1 Çay Kaşığı Çörek Otu Yerseniz Ne Olur?

Hem şifası hem de lezzet katması ile sofralardan eksik edilmeyen çörek otunu yemekten önce bir çay kaşığı kadar tüketirseniz ne olur?

20.11.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-09:42)

Yoğurt ya da su ile de tüketilen çörek otunu bir çay kaşığı kadar yemekten önce tüketildiğinde hızlıca kilo vermenizi sağlayacaktır.

ÇÖREK OTU İLE ZAYIFLAYIN

Yemek tüketmeden ortalama 30 dakika evvel 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı çörek otu ve 1 çay kaşığı zencefil katarak tüketebilirsiniz. Çörek otu sindirim sistemini rahatlatır ve içindeki birçok yararlı mineraller ve protein barındırır. 1 fincan ev yapımı yoğurdun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı katarak güzelce karıştırılır ve afiyetle tüketilir. Sağlık bakımından çok faydalı olan bu bitki aynı zamanda kilo vermeye destektir. Kilo vermek için hızlı ve şok diyetler yerine sağlıklı bir biçimde kilo verebilir üstelik, sağlığınıza da katkıda bulunabilirsiniz. Çörek otu ile kilo vermek için azimli ve sabırlı olmanız lazımdır. Çörek otunu veya yağını sabah, öğle ve akşam yemeklerinden evvel isterseniz yoğurdunuza katabilir veya su ile tüketebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal