Yemek Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Yemek Takımı Fiyatları Neler?

Düğün hazırlıkları yapan genç kızların çeyizlerinde en özel olmasını istedikleri şey yemek takımlarıdır. Peki tarzınızı yansıtacak yemek takımını nasıl bulursunuz? Yemek takımı alırken nelere dikkat edilmelidir? Yemek takımlarında fiyatlar nelerdir?

27.05.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-14:19)

Düğün hazırlığı döneminde en çok öne çıkan süreç çeyiz alışverişi yapıldığı dönemidir. Bilhassa yemek takımı alışverişleri bu listenin başında gelir. Peki bir yemek takımı neye göre alınır? Elbette bunun basit ama etkili yöntemlerini derledik. 

MASA ÖRTÜSÜ İLE UYUMLU OLSUN  

Bir yemek takımı modeli seçimi yapılırken, en mühim olan şey modelin üzerindeki tasarımın, çatal - bıçak - kaşık ve bardak setlerinizle uyumu yakalamış olmasıdır. Aynı uyumu masa dekore ederken masa örtülerinizde de göstermeniz gerektiği için, bu set takımlarını tercih ederken desenlerin masa örtülerinize uyumlu olmasına da özen gösterin.

İlkbahar ve yaz sezonunda tercih edeceğiniz tabaklarınızda da baharın simgesi olan mavi renk, çiçek ve doğa tasarımlarını kullanabilirsiniz. Canlı ve soft renkler, yemeklerinizin sunumunda sofralarınıza ayrı bir enerji katacaktır. 

YEMEK TAKIMI FİYATLARI  

BERNARDO / YEMEK TAKIMI: 599.20 TL

EMSAN / YEMEK TAKIMI: 1.592 TL

GÜRAL / YEMEK TAKIMI: 373 TL

JUMBO / YEMEK TAKIMI: 2.500 TL

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal