Yediğiniz Anda Enerji Veren 5 Besin

Yediğiniz anda size enerji verecek besinleri araştırdık. Tüketeceğiniz bu gıdalar, gün içerisinde enerjinizi artıracak ve daha dinç olmanıza yardımcı olacak.

28.01.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-12:36) Yediğiniz Anda Enerji Veren 5 Besin

Yediğiniz anda size enerji verecek besinleri araştırdık. Tüketeceğiniz bu gıdalar, gün içerisinde enerjinizi artıracak ve saha dinç olmanıza yardımcı olacak. İşte o besinler...

1. Muz
Kolayca sindirilebilir ve vücuda en hızlı enerjiyi verebilir. Muzda bulunan çok fazla potasyum kaslarınızı onarır ve onların çalışmasını sağlayacak yeterli gücü verir. Bir muz yaklaşık 105 kalori, 422 mg potasyum, 0 gram kolestrol, 14 gram şeker ve 3 gram lif içermektedir.

2. Nar
Hem tadı hem de sağlığı açısından harika bir mevyedir. Nar sizi kalp hastalıklarından koruduğu gibi vücuda hıp hızlı enerji verirler. Yaklaşık 100 gramlık narın içerisinde 83 kalori enerjisi, sadece 1 gram yağ, 3 ml sodyum, 34 mg potasyum, 4 gram lif, 14 gram şeker ve 2 gram protein içermektedir.

3. Portakal
Portakal çok miktarda enerji ve bol miktarda vitamin içerir. İçinde mevcut olan glikoz, vücudun su kaybını önler. Çok yorgun hissediyorsanız, o zaman iki portakal yiyin. Bir portakal yaklaşık 45 kalori enerjisi, 174 mg potasyum, 9 gram şeker ve% 85 C vitamini içermektedir.



4. Hindistan Cevizi
Hindistan cevizi yemeniz, sağlığınız için faydalıdır. Anında enerji verir. Hindistan cevizleri obezite kontrolüne ve hafızanın hızlanmasına neden olur. Günlük olarak tüketirseniz, vücudunuz daha iyi beslenecektir. Yaklaşık 100 gram Hindistan cevizi yaklaşık 310 kalori içerir, sadece 10 mg kolesterol, 790 mg sodyum, 9 gram protein, 3 gram şeker, A vitamini ve % 6 C vitamini, kalsiyum ve demir içerir.

5. Köri Sos
Tüm doğal faydaları içeren birçok baharatı içinde bulundurur. Birçok insan körili yiyeceklerin daha fazla enerji almanız yardımcı olabileceğini bilmez.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal