Yazlık Ev Dekorasyonu

Yaz sıcakları kendini göstermeye başladı. Bu nedenle hemen herkes ev dekorasyonunda sadeliğe giderek daha havadar ortamlar oluşturuyor. Peki, yazlık ev dekorasyonu nasıl olmalıdır? Yazlık evde mobilya seçiminde nelere dikkat edilmeli? Yaz dekorasyonunda kullanılabilecek renkler nelerdir? İşte detaylar...

02.06.2020-11:21 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-11:18) Yazlık Ev Dekorasyonu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yazlıkçılar yazlığında dinlenmek için planlar kurdu bile. Yazlığınızın dekorasyonunu yeni baştan yapmak için bazı püf noktaları bir araya getirdik.

YAZLIĞA GİDİLDİĞİNDE NE YAPILMALI?

Tüm kış koltukların bile üstü örtülerek kapatılan yazlıklar öncelikle havalandırılmalı ve temizlenmelidir. Evinizde sadelikten yana olun. Gözünüzü yormayacak kadar eşya ile evinizi döşeyin. Dekoratif biblolar ile evinizi süsleyebilirsiniz. Sevdiğiniz objeleri gördükçe enerjiniz artacaktır.

YAZLIK EVLERDE HANGİ TONLAR TERCİH EDİLMELİ?

Yazlık ev dekorasyonda rengin önemi büyüktür. Tüm kış kasvet ve koyu tonlar arasında kaldığımız için yazın enerjisi ile açık tonlar tercih etmelisiniz. Böylelikle ortam daha ferah görünecektir. En önerilen tonlar ise beyaz ve parlak tonlar. Yaz mevsiminin simgelerinden olan denizin mavi tonlarını da kullanabilirsiniz.

MOBİLYALAR NASIL OLMALI?

Yazlıkta ağır ve temizlenmesi zor mobilyalar tercih etmemelisiniz. Evinizi eşyalara boğmayın, böylelikle toz ve temizlik derdiniz en az seviyeye inecektir. Balkonlarınız da ise hamak tercih edebilirsiniz. Bitkilerle süslenmiş dekoratif bir alan oluşturarak yaz akşamlarının tadını çıkarabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal