Yazın Şık Olmanın Yolları

Yazın şık olmanın yolları neler? Hangi parçalarla daha modern kombin yapabiliriz? İşte yaz şıklığı hakkında öğrenmek isteyeceğiniz püf noktalar…

09.06.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:36) Yazın Şık Olmanın Yolları

Yaz günleri seçilen parçalar cool ve rahat tasarımlara sahip olsa da şıklığından ödün vermeyen kadınlar için özel tasarımlar her zaman reyonlarda yerini alıyor. 

Mom Jeans Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Mom jeans ve şık parçaları birbirine yakıştıramıyor olabilirsiniz. Ancak podyumda fırtınalar estiren ünlü tasarımcılar bu sezon klasik parçalarla spor parçaları birleştiriyor ve ortaya eşsiz kombinler çıkıyor. Sokak modasının en güzel parçalarından biri olan mom jeans şık kombiler yapmanız için en kolay seçim olacaktır. Pantolon seçiminizi spor görünümlü seçtiğinize göre klasik parçaları belirleyebilirsiniz.

Şık bir kombin yapmak için büstiyer tercih edebilirsiniz. Transparan ve dantelli büstiyer modelleri mom jeans kombinine en çok yakışan parçalardır. Cazibeli görünmek istiyorsanız volanlı crop top parçalar doğru seçimler olacaktır. Üst giyim parçalarıyla yakaladığınız şıklığı ayakkabılarla devam ettirmeniz gerekiyor. Bu kombini tamamlamak için ince topuklu ayakkabılar tercih etmelisiniz. Kemer seçiminiz zincirli kemerlerden yana olmalı ve çanta modelini şık omuz çantası olarak belirlemelisiniz. Böylece yaz mevsiminin en trend görünümünü elde edebilirsiniz.

Spor Ayakkabılarla Nasıl Şık Olunur?

Rahatlığımdan ödün vermem diyorsanız spor ayakkabıyla da şık olabilirsiniz. Yazın şık olmanın yolları artık sadece topuklu ayakkabılardan oluşmuyor. Sezonun en trend ayakkabı modellerinden olan kalın tabanlı beyaz spor ayakkabıları kullanarak oldukça şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Spor ayakkabılarla şık görünmek için elbise tercih etmelisiniz.

Drapeli elbise modelleri bu yaz her yerde bulabileceğiniz hoş tasarımlardır. Şık görünmek için kırmızı, siyah, yeşil gibi koyu renkler seçmelisiniz. Etek boyunu mini ya da midi tercih edebilirsiniz. Bu yaz midi boy daha çok tercih ediliyor. Çanta seçimini de peluş bel çantalarından yana yaparak hem şık hem spor bir görünüm kazanabilirsiniz. Seçeceğiniz parçalar yazın en trend modelleri olduğu için istediğiniz modern görünüme de kavuşacaksınız.

Yaz Kombini Yaparken Neleri Bilmeliyiz?

Yaz kombini yaparken şık görünmek için trend renkleri, vücudunuza en uygun tasarımları ve doğru ayakkabıları bilmeniz gerekiyor. Doğru parçalar seçerek istediğiniz her görünümü elde edebilirsiniz. Siyah her zaman şık kombinlerin başında gelse de yazın seçmemeniz gereken renklerden biri. Yaz şıklığı yakalamak için seçmeniz gereken doğru renk canlı kırmızı olacaktır. Hem ayakkabı hem çanta seçimlerinizde kırmızı rengi kullanabilirsiniz. Kombinizi tamamlamak için gösterişli aksesuarlar yerine sade tasarımlar seçmeniz gerekiyor.

Yaz Trendleri Neler?

Yazın şık olmanın yolları yaz trendlerini bilmekten geçiyor. Bu yaz karşımıza çıkan hit parçalar geçtiğimiz sezon olduğu gibi büstiyerler ve crop top parçalar. Alt giyimde şort yerine etekler daha çok tercih ediliyor. Ayakkabı trendlerinde ise kalın topuklar karşımıza çıkıyor. Desenli, volanlı, dantelli, puantiyeli tüm üst parçalar bu sezon trend görünmenizi sağlayacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal