Yaz Yaklaşırken Lahana Diyetiyle Zayıflayın

Yaz mevsimi yaklaştıkça gündemimize giren konulardan bir tanesi de diyetler oluyor. Bahar ayları da ideal kilonuza ulaşmak ve spora başlamak için uygun zamanlar arasında. Peki bu dönemi verimli bir şekilde geçirmek için uygulayabileceğiniz lahana diyetiyle nasıl zayıflanır? Lahana suyu diyeti nasıl yapılır?

04.03.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-14:27) Yaz Yaklaşırken Lahana Diyetiyle Zayıflayın

Yaz ayları yaklaştıkça kilo vermek isteyenlerin sıklıkla sorduğu sorulardan biri de lahana suyunun zayıflatma etkisi olup olmadığı... Vücudu toksinlerden arındıran, metabolizma hızını yükseltmeye ve yağ yakmaya yardımcı olan lahana suyu bu etkileriyle kilo vermeye de olanak sağlar.

LAHANA SUYU KÜRÜ MALZEMELERİ

  • 1 litre su
  • 10 - 12 yaprak beyaz lahana

NASIL YAPILIR?

İlk önce bir kabın içine su koyarak suyu kaynatın. Su kaynama noktasına geldiğinde lahana yapraklarını da ekleyin. Lahanaları 10 dakika kadar haşlayın. Lahana yapraklarındaki besinler böylelikle suya geçecek. Daha sonra yaprakları sudan çıkarıp suyu herhangi bir sürahiye aktarın. Lahana suyunu tüketmekte zorlanırsanız keseceğiniz birkaç dilim limonu da suya ekleyebilirisiniz.

LAHANA SUYU DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Diyeti uygularken şekerli, paketli ve aşırı yağlı gıdalardan uzak durmakta fayda var. Hazırladığınız kürü, öğünlerden 1 saat önce ya da 2 saat kadar sonra içmeniz tavsiye ediliyor.

Ayrıca lahana çorbası ve lahana suyu diyetini yapmadan önce bir hekime ya da beslenme uzmanına danışmanızı tavsiye ederiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal