Yaz Makyajında Ruj Ön Planda

Yaz aylarında makyaj yaparken fresh, sade ve abartısız olmasına dikkat ederiz. Sıcak havalarda kullandığımız makyaj malzemelerini en aza indirmek sizin elinizde. Yaz makyajlarında olmazsa olmaz malzeme hangisi? Makyaj yaparken nelere dikkat edilmeli işte cevabı..

07.06.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-15:37)

Sıcak günlerde makyaj yapmak her ne kadar zor gibi görünse de  pratik bir şekilde yapabileceğiniz yaz makyaj önerilerini sizler için derledik.

MAKYAJDA KURTARICISI MALZEME: RUJ! 

Her sezon çantamızın vazgeçilmezi olan lipgloss’ların yaz mevsimlerinde de kurtarıcımız olacağını söyleyen güzellik uzmanları, yaz ayında ağır makyajlardan kaçınmanın sizi olduğunuzdan daha rahat hissettireceğini belirtiyor. Lipgloss’lar hem makyajınıza hem de dudaklarınıza taptaze bir görünüm verecektir. 

PARLAK CİLT ÖN PLANDA

Parlak bir cilt için su bazlı fondötenlerin tercih edilebileceğini aktaran makyaj sanatçıları, makyaj bazları da güzelliğinizi sabitleyen en önemli detaylardan diyor. Makyaj bazlarının teni pürüzsüzleştiren yapısı ve ışıltı veren formülüyle, makyajınızın tüm gün taze kalmasını sağlayacğaını bu sayede daima tazelenmiş hissi yakalayabileceğinizi vurguluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal