Yaz Aylarında Nasıl Makyaj Tercih Edilmeli?

Yaz aylarında hangi tür makyaj malzemelerini tercih etmeliyiz? Yaz mevsiminde hangi tonları tercih etmeliyiz? Göz rengine göre far seçimi nasıl olmalıdır? Yaz mevsiminde makyaj tüyoları için haberimizi okumaya devam edin...

01.06.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-12:31) Yaz Aylarında Nasıl Makyaj Tercih Edilmeli?

Yaz sıcaklarında yoğun makyaj yapmamalıyız. Bronz tenimize uyacak güzel ve hafif makyajlar sizi çok daha güzel gösterecektir. İşte yaz için makyaj tüyoları…

CİLT MAKYAJI NASIL OLMALI?

Yazın getirdiği nem ve sıcaklıktan dolayı makyaj artistleri kat kat fondötenler önermiyor. Yoğun yapılı ürünler yerine nemlendirici içerikli kremler kullanırsanız cildinizi daha aydınlık ve canlı gösterebilirsiniz. Ayrıca yaz mevsiminde deniz ve havuza girdiğimiz için bu ürünlerin suya dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz. Güneş ışınlarından korunmak için güneş koruma faktörlü ürünler kullanmanızı tavsiye diyoruz.

YAZIN MAKYAJDA HANGİ TONLARI TERCİH ETMELİYİZ?

Yaz mevsiminde ağır ve koyu tonlar kullanmak yerine pastel pembe ve şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz. Yazın enerjisini yansıtmak için ışıltılı tonlarda çok tercih edilenler arasında. Dudaklar için parlatıcıları pembe ve mercan tonlarını tercih edebilirsiniz.

GÖZ MAKYAJI NASIL OLMALI?

Yaz aylarında kullandığınız maskaranın suya dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz. Far tonları ise göz renginize göre seçebilirsiniz. Kahverengi gözlere sahipseniz daha bronz renkler, mavi renkli gözlere sahipseniz altın, bronz tonları gözlerinizi daha güzel gösterecektir. Ela ve yeşil renkli gözlere sahipseniz yaz ayları için pembe bronz tonlarını seçmelisiniz.

CİLT RENGİNİZE GÖRE HANGİ ALLIK TONUNU SÜRMELİSİNİZ?

Beyaz tenliyseniz ve bronzlaşmamak için güneşten korunuyorsanız şeftali tonları sizin için ideal. Buğday tenli bir cilde sahipseniz kırmızı, turuncu alt tonlu renkte allıkları tercih edebilirsiniz. Yazın en sevdiğiniz şey bronzlaşmak ise esmer teninize koyu kahve ve kiremit tonları çok yakışacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal