Yaz Aylarında Cilt Nasıl Nemlendirilmeli?

Yaz aylarında özellikle kuru ciltler daha da kurumaya başlar. Peki, kuru ciltleri yaz aylarında sağlıklı, canlı ve nemli tutmak için ne yapmak gerekir? Sizin için kuru ciltlerin yaz aylarında nasıl nemlendirilmesi gerektiğini derledik. İşte detaylar…

06.05.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-12:50) Yaz Aylarında Cilt Nasıl Nemlendirilmeli?

Fazla güneşe maruz kalma, ısı ve klor, denizde ya da havuz kenarında daha fazla vakit geçirmek sıcak yaz günlerinde cildinizin daha fazla kurumasına neden olabilir. Sağlıksız, soluk ve kuru cilt görünümünden kurtulmak içinse cildinizi düzenli olarak nemlendirmeniz gerekir. Söz konusu nemlendiriciler olduğunda ise birçok seçeneğiniz bulunuyor, bu nedenle doğru ürünü seçmek çok önemlidir. Yaz aylarında güneşten koruyan ve antioksidan içeren nemlendiriciler kurtarıcınız olabilir. Nemlendiricileri kullanmadan önce cildinizi iyice temizlemeniz gerektiğini unutmayın.

SPF NEMLENDİRİCİLER

Yaz aylarında daha kuvvetli olan güneşten cildinizi koruyan ve nemlendiren bir nemlendiriciye ihtiyacınız var. İnce yapıda ve geniş spektrumlu SPF'li kremler cildinizi güneşten korurken; içeriğinde bulunan C ve E vitamini, cildinizin serbest radikallere karşı savaşmasına yardımcı olur.

JEL NEMLENDİRİCİLER

Jel nemlendiriciler cildinizin bariyer işlevini güçlendirmek ve cildinizi nemlendirmek için yardımcı olan ve oldukça kolay emilen bir üründür.

GECE NEMLENDİRİCİLERİ

Kuru cildinize gece yatmadan önce ekstra nemlendiriciler uygulayabilirsiniz. Haftada bir nemlendirici maskelerden de yararlanmanızda fayda var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal