Yay’da Yeniay Gerçekleşiyor!

Yeniaylar zamana tohum ekme zamanıdır. Bugün neler yapılmalı neler yapılmamalı? Burcunuz bugün size neler söylüyor? Yeniayda nelerden uzak durmak gerekir? Merak ettiklerinizi derledik.

26.11.2019-12:22 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-12:10)

Yeniaylar zamana tohum ekme zamanıdır.

Bugün ne yapılabilir? Yeniaylar zamana tohum ekme vakitleridir. Böyle günlerde hareketlenme artar fakat nereye yöneleceğimizi tam olarak bilemeyiz. Yay burcundaki yeniay yeni düşünme yolları, heves ve iyimserlik teması getirmekte. Bugün niyet edeceğimiz mevzulara odaklanabiliriz. Yeniay tam olarak 18:05’de gerçekleşeceği için, günün ilk bölümünde daha sabırlı olmaya çalışalım.

Nelerden kaçınmalı? Saat 18:05’e kadar bazı huzursuzluklar, belirsizlikler dikkat çekebilir. Bugünlerde Neptün de durağan halde iken, bizi daha idealist hatta hayalci kılan mevzulara yönelebiliriz. Olaylara daha gerçekçi bakmak yararlı olacak. Yine de yeniayın getirdiği canlanma enerjisi ile kendimizi daha pozitif hissedebiliriz.   

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Maymun  Daha geniş düşünmeliyiz. Tzolkin’e göre zihinsel bakımdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Çok hareketli bir gündeyiz.  Zekaya dayanan uğraşlar ve yaratıcılığımızı çeşitlendirebileceğimiz imkanlar bakımından güzel bir gündeyiz. Bugün aynı zamanda yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar bulabiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal