Yatmadan Önce Yüzünüzü Bununla Yağlayın!

Mevsim geçişlerinden olumsuz etkilenen cildimiz, kurumaya ve pul pul dökülmeye başlıyor. Bu kurumanın önüne geçmek için doğal yağlardan ve vitaminlerden faydalanabilirsiniz. İşte avokado yağı da onlardan biri.

15.10.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-11:05)

Ciildin kuruması, cilt kalitesinin düşmesine ve cildin daha mat, donuk ve yorgun bir hal almasına yol açıyor. Sağlıklı, canlı ve aydınlık bir cilde sahip olmak için cildin nem ihtiyacını karşılamak oldukça önemli. 

CİLDİNİZİ YAĞLANDIRIN

Cildinizi düzenli olarak nemlendirmek altın kural. Sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra cildin nem seviyesini artırmak ve gün boyu taze olmasını sağlamak için yoğun bir nemlendirici serum kullanmalısınız. Eğer cildiniz yağlıysa, 'nemlendirici kullanmak cildimi yağlandırır' fikrinden uzaklaşın ve yüzünüzü nemlendirmek adına su bazlı jel nemlendiricilerden faydalanabilirsiniz.

Unutmayın ki cilt tipiniz ne olursa olsun her cildin neme gereksinimi vardır. Bununla beraber nem hususunda doğal yağlardan da fayda görebilirsiniz. Mesela saf zeytinyağı, gül yağı ve avokado yağı cildinizi beslemek ve nemlendirmek için oldukça değerli yağlar. Gece yatmadan önce sürüp sabaha dek yüzünüzde tutabilir veya yağlı histen rahatsız olursanız duştan bir saat önce sürüp durulayabilrisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal