Yatak Odası Modelleri Ve Fiyatları

Yatak odası fiyatları en ucuz, yatak odası, yatak odası modelleri 2017, yatak odası modelleri, yatak odası modelleri 2018, bazalı yatak odası takımları konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

18.05.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-11:20) Yatak Odası Modelleri Ve Fiyatları

Yatak odası fiyatları en ucuz, yatak odası, yatak odası modelleri 2017, yatak odası modelleri, yatak odası modelleri 2018, bazalı yatak odası takımları ile ilgili detaylar haberimizde...

Bazen günün yorgunluğunu bazen de kendimizle baş başa kalmak için tercih ettiğimiz yatak odaları evlerimizin en önemli alanıdır. Bu nedenle evlerimizi kurarken ilk yatak odasından başlarız. Bazen kendi zevkimize göre tasarımını yaptırır hayalimizdeki yatak odasını alır bazen de imkanlarımızın elverdiği şekilde, zevkimize veya tarzımıza en çok yakışanı tercih ederiz.

Hal böyle iken, talebin farklılık göstermesi nedeniyle üreticilerde her zevke ve bütçeye uygun yatak odaları üretmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Piyasada 1500 lira ile 150.000 bin değeri arasında yatak odası bulmak mümkündür. Yatak odalarını, tasarımcılar çizer ve üretimcilere sunarlar beğenilen tasarımı üretip piyasaya sunarlar. Yatak odalarında genelde iç tasarım aynıdır nadiren değişkenlik gösterir ancak, kapağın, şifonyerin ve başlığın değişkenliği söz konusudur.

YATAK ODALARINDA NEDEN FİYATLAR FARKLILIK GÖSTERİR?

Yatak Odası üretiminde kullanılan; MDF, Suntalem, boya ve hırdavat gibi malzemeler yatak odalarının maliyetini düşük ya da yüksek tutar. Yatak odaları, üretici firmadan perakende satışa kadar kar marjları ilave edilerek satılır. Mağazalarda her bütçeye göre yatak odası bulmak mümkün ancak kullanılan malzemeler yatak odalarının dayanma gücünü ve ömrünü belirler.

YATAK ODALARINDA NE TÜR KAPAKLAR TERCİH EDİLİR?

Son yılların trendi sürgülü kapaklar ancak, dayanıklılık ve tehlikeye karşı en az risk oluşturan menteşeli kapaklardır. Ekonomi sınıfı olanlarda kullanılan sürgü rayları oldukça düşük fiyatta ve yerinden çıkmaya karşı da fazla risk taşımaktadır. Düşük maliyetli olan yatak odaları maalesef suntalem olmakla birlikte hırdavatında da kullanılan malzemeler ikinci sınıf malzemelerdir. Boyalı ve lake olan yatak odalarının maliyeti ekonomi serisine göre daha yüksektir.

Sürgülü kapaklar, genellikle yatak odası alanı küçük olanların tercih ettiği kapak çeşitleridir. Çocukların kullanımına kesinlikle uygun değildir. Hızlıca açmak isterken kapağın yerinden çıkması muhtemel ve kazalara sebep vermesi yüksek ihtimaldir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal