Yaşlı Gösteren Saç Hataları

Saçlarınızda yaptığınız hatalı bazı değişiklikler sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. Bu hatalar daha yaşlı görünmenize yol açtığı gibi saçlarınıza da zarar verir.

24.12.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-12:02) Yaşlı Gösteren Saç Hataları

Saçlarınızda yaptığınız hatalı bazı değişiklikler sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. Bu hatalar daha yaşlı görünmenize yol açtığı gibi saçlarınıza da zarar verir. İşte o hatalar!

DOĞAL OLMAYAN YANLIŞ TON SEÇİMİ

Doğal olmayan yanlış ton seçimi sizi olduğunuzdan büyük gösterebilir. Cilt ve doğal saç tonunuza yakın olmayan tonlar yapay bir görüntüye yol açar. Bu yüzden doğal tonunuza ve cilt renginize uygun tonları tercih etmeye çalışın.

AYNI BOY SAÇ KESİMİ

Aynı boy saç kesimi yani düz kesim de sizi olduğunuzdan büyük gösterecektir. Bunu yerine geçişin bol olduğu az katlı bir kesim tercih edilebilir.

SAÇLARI ORTADAN AYIRMAK

On sene önce moda olan saçları ortadan ayırma modeli, eğer yüz tipiniz el vermiyorsa yine yaşlı görünmenize yol açacaktır. 

AŞIRI KOYU SAÇLAR

Aşırı koyu boyanan saçlar yine düz kesimde olduğu gibi kişiyi yaşlı gösterecktir. Saçlar koyu olduğu zaman yüzdeki kırışıklıklar ve sorunlar daha çok ön plana çıkacaktır. Bu yüzden daha açık saçlar tercih edilmelidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal