Yaşlanma Belirtileri Vücutta Hangi Bölgelerde Gerçekleşir

Yaşlanmaya neden olan etkenler vücudumuzda belirli yerlerde daha belirgindir. Karşı konulamaz bu fiziksel değişimi en çok hangi bölgelerimizde hissederiz gelin birlikte bakalım.

17.10.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-09:07)

Yaşlanmayı engelleyemeyiz ancak bedenimize iyi bakarsak belirtileri geciktirebiliriz. Peki yaşlanma belirtilerini en çok hangi bölgelerimizde görürüz işte cevabı.

YAŞLANMA BELİRTİLERİ EN ÇOK...

Yüzümüz; Yüz vücudumuzun en belirgin bölgesidir. Bu sebeple yüzün yaşlanmasını engellemek için doğru antiaging uygulamalar, güneşten-solaryumdan koruma, doğru beslenme oldukça önemlidir.

Eller; Nemlendirme, koruma ve doğru antiaging uygulaması ellerin yaşlanmasını geciktiren etkenlerdir.

Göz kapakları-Gözler; Göz çevremiz en ince dokuya sahip olan yerlerimiz olduğundan zaman içinde göz çevresinde kas doku ve bağdoku gevşeyip gözler daha küçük gözükür ve göz kapakları aşağı doğru sarkar.

Boyun ve Dekolte; Boynumuz güneş ve solaryum gibi şeylerden çok daha fazla etkilenir.Bu sebeple bu etkenlerden kaçınmak yararlı olur ve o bölgeye yönelik tedavilerden yararlanılabilir.

Dirsekler; Dirseklerimiz travmaya en sık maruz kalan yerlerdir, nemlendirmek bir önlem olabilir, o bölgeye yönelik yapılacak yenileyici tedaviler de yaşlanmayı geciktirir.

Saçlar; Yaşlanınca saçlar yalnız beyazlamaz, dökülür, zayıflaşır, kurur. Doğal yağ bakımları ve düzenli şekilde taramak evde yapabileceğiniz basit tüyolardır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal