Yapraklarını Kaynatıp Saça Sürün ve Kepeklere Veda Edin!

Hangi şampuanı kullanırsak kullanalım kepek sorunu tam anlamıyla çözülemiyor. Bunun için doğanın gücünden yararlanabilirsiniz.

11.09.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-11:52)

Gelincik çiceği sadece güzel bir görsel değil aynı zamanda bir şifa deposudur. İşte, gelincik otunun ve yaprağının yararları...

GELİNCİK OTUNUN FAYDALARI

Gelincik otunun en çok araştırılan etkilerinden biri ağrı kesici niteliğidir. İçerisindeki aktif maddelerden biri hastanelerdeki en etkili ağrı kesicilerden olan morfindir. Tohumlarını yemek veya çayını içmek; hafif ağrıları sonlandırabilir, baş ağrısını yok edebilir ve iyileşmeyi hızlandırabilir.Bu bitki ve tohumları doymamış yağ asitleri ve kalsiyum, çinko ve magnezyum gibi mineraller bakımından muhteşem bir kaynaktır. Tüm bu besinler parlak, sağlıklı ve uzun saçlara destek olur. Üstelik, kepekli saçları tedavi etmek için yaprakları kaynatılıp saça sürülür. Bu method düzenli yapıldığı durumda saçın tamamen kepeklerden korunduğu bilinmektedir.Gelincik otunun; günlük hayatta sık tanık olduğumuz stres, uykusuzluk, sinirlilik ve yorgunluk hissinin tedavisinde etkisi çok fazladır. Bedenin rahatlamasını ve sakinleşmesini mümkün kılar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal