Yanak Sarkmalarını Önleyin

Belli bir yaş sonrasında ortaya çıkan yanak sarkmaları çoğu kadın için can sıkıcıdır. Yanak sarkmaları nasıl önlenir? Yanak sarkması için doğal çözüm önerileri neler? İşte yanak sarkmalarını önlemek için tavsiyeler...

14.09.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 14.09.2020-12:14) Yanak Sarkmalarını Önleyin

Genelde  30’lu yaşları geçtikten sonra ortaya çıkanbaşlayan yanak sarkması çoğu kadının canını sıkan bir durumdur. Bir anda verilen kilo, çok sigara kullanımı ya da yaşın ilerlemesi ile beraber  ortaya çıkan yanak sarkmalarını önlemek için, evde bulunan malzemeler ile doğal çözümler üretmeniz mümkün.

Yanak sarkmalarına sebep olan birçok etken bulunmaktadır. Sürekli yağsız besinler tüketme, uykusuzluk, stres, üzüntü, depresyon, sağlıksız beslenme gibi etkenler yanaklarınızın sarkmasına sebep olabilir.

SALATALIK İLE MASKE 

Salatalık maskesi cildi nemlendirerek ve ferahlatarak ciltteki sarkmaları önler. Yarım salatalık rendeleyip süzerek suyunu çıkarın. Çıkardığınız salatalık suyunu yüzünüze uygulayın ve kuruyana kadar bekleyin. Ilık su ile yüzünüzü yıkayın. İşte bu kadar!

YUMURTA AKI İLE MASKE

Yanak sarkmalarını önleyen bu mucize besini düzenli şekilde yüzünüze uyguladığınızda zaman etkisine inanamayacaksınız. Cildin parlak görünmesini sağlayan ve yüzdeki gözenekleri sıkılaştıran maske için sade 2 adet yumurtanın akını köpük olana kadar çırpıp yüzünüze ve boynunuza uygulamalasınız. 

LİMON İLE MASKE

Limon ciltteki kolajen üretiminin artmasını sağlar ve cildin elasiklik özelliğini de artırarak cilt sarkmalarını önler. Limon suyunu yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayın. 10 dakika soran su ile cildinizi durulayın. Bu işlemi günde 3 kez uygulayabilirsiniz fakat limon suyu taze sıkılmış olmalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal