Yağlı Ciltlerin Mutlaka Denemesi Gereken Rutinler

Yağlı ciltler diğer cilt tiplerine göre daha çok özen ister. Sebum gözeneklerin genişlemesine ve siyah nokta sorununa sebep olacaktır. Yağlı ciltler için gerekli olan bakım rutinini sizler için hazırladık.

29.10.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-09:34)

Yağlı bir cilt her kadının kabusudur. Gün içinde cildiniz çok fazla yağlanarak makyajınızın akmasına sebep olur. Cildinizdeki yağı kontrol altına almak için yapmanız gereken rutini sizler için derledik. 

YAĞLI CİLT BAKIM RUTİNİ 

Yağlı bir cildiniz varsa öncelikle yüzünüzü düzenli olarak su bazlı temizleme jelleri ile temizleyin. Ayrıca yağ bazlı temizleyiciler kullanarak da yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Yağ bazlı temizleyiciler yağlandırma yapmayacaktır.

Peeling yardımı ile cildinizdeki ölü derilerden kurtulabilirsiniz. Peelingi cildinize çok bastırmadan yuvarlak hareketler ile masaj yaparak uygulayın.

Cildinize peeling yaptıktan sonra güzelce tonikle temizlemelisiniz. Toniğiniz yoksa maden suyu tonik işlevi görecektir.

En son adım nemlendirme adımıdır. Yağlı cilde sahip olan kadınlar nemlendirici kullanımında kaçınmaktadır. Ancak nemlendirici sivilce yapmaz aksine sivilce oluşumunu engeller. Cilt tipinize uygun nemlendiriciyi kullanmalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal