Yağ Yakıcı Çay Tarifi

Kilo vermek isteyen hemen herkes yağ yakıcı çaylardan faydalanır. Hem pratik bir şekilde hazırlanması hem de lezzetli olmasından dolayı çok sık tercih edilmekte. Bizde sizin için yağ yakıcı bir çay tarifini derledik. İşte yağ yakmanıza yardımcı olacak çay hazırlanışı…

21.01.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-11:23) Yağ Yakıcı Çay Tarifi

Kilo vermek için hazırlanan yağ yakıcı çaylar genellikle yağ yakıcı sebzeleri ve meyveleri bir araya getirip kaynatarak hazırlanır. Bu sebze ve meyvelerdeki yağ yakıcı etki suya geçer ve düzenli tüketildiğinde kilo verilmesini hızlandırır. Sizin için derlediğimiz bu yağ yakıcı çay tarifi ise maydanoz, yeşil elma, ananas ve tarçından oluşmaktadır. Bu çayı hem kaynatarak hem de blenderdan geçirerek hazırlayabilirsiniz.

 

YAĞ YAKICI ÇAY NASIL HAZIRLANIR?

Yağ yakıcı çayı hazırlamak için gerekli olan malzemelerden biri maydanozdur. Maydanozu sapıyla ve yaprağıyla beraber kullanabilirsiniz. Bir avuç dolusu maydanozu küçük bir tencerenin içerisine yıkanıp ekleyin. Ardından ananasın göbek kısmının yarısını küçük küçük dilimlenip tencereye ekleyin. Yeşil elmanın kabuğunu soyduktan sonra tencereye ekleyip, kısık ateşte kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra çayınız hazır hale gelecektir.

YAĞ YAKICI ÇAY NASIL TÜKETİLMELİDİR?

Yağ yakıcı çayın taze hazırlanıp gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Sabah veya akşam tüketilmesi fark etmez ancak spor yapan kişilerin sabah sporundan önce tüketmesi önerilir.

 

Sabah sporunu yapmaya başlamadan 15-20 dakika önce, büyük bir su bardağına eklenen çayı soğuk olarak tüketmelisiniz. Sıcak olarak tüketilmesinde de etkisi veya faydası değişmeyecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal