Vücuttaki Zararlı Toksinleri Böyle Atın!

Vücutta birken toksinler sağlığı olumsuz etkilerler. Bu nedenle bu zararlı toksinlerin vücuttan atılması gerekir. Toksinleri atmak içinse birçok yöntem bulunmaktadır. Sizin için vücudunuzdaki zararlı toksinlerin dışarıya atmanıza yardımcı olacak bir yöntemi derledik. Peki, toksin atmak için ne yapmak gerekir?

30.06.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-16:19) Vücuttaki Zararlı Toksinleri Böyle Atın!

Bazı toplumlarda ayak sağlığının tüm organları etkilediğine inanılıyor. Bu nedenle ayak onlar için ikinci kalp olarak görülüyor. Vücudumuzdaki binlerce sinir ayağımızda birleşiyor. Ayak terapileri de bu noktada büyük bir önem kazanıyor.

Yapılan araştırmalarda vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasının en önemli yollarından biri de ayak detoksudur. Peki, ayak detoksu nasıl yapılır? Vücuttaki zararlı maddeleri atmak için ne yapmak gerekir? İşte detaylar…

MALZEMELER

  • Soğan
  • Sarımsak
  • 200 ml su
  • Cırt cırtı olan bir kumaş parçası
  • Çorap

NASIL YAPILIR?

Soğan ve sarımsakları doğrayıp içerisine su koyduğunuz bir tencerede yaklaşık 10 dakika kaynatın. Kaynadıktan sonra suyun soğumasını bekleyin ve ardından cırt cırtlı kumaş parçasına karışımı dökün. Cırt cırtlara su gelmemesi için dikkat edin. Daha sonra bu kumaş parçasını ayağınıza sarın ve üzerine çorap giyip o şekilde uyuyun. Ertesi sabah uyandığınız zaman kumaş parçasını ayağınızdan çıkarın. Kumaş parçasına baktığınız zaman vücudunuzun ne kadar fazla zararlı madde attığını göreceksiniz. Kumaş parçası ne kadar koyu bir renk aldıysa, vücudunuzdan o kadar toksin atmışsınızdır demektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal