Vücuttaki Yağlardan Kurtulmanın Hızlı Yolu: Liposuction

Yaz ayları yaklaşıyor; içimizde hem yaklaşan tatil hayallerinin heyecanı hem de ince kıyafetler ve mayo ile vücudumuzun istediğimiz gibi gözükmemesinin endişesi var. Hedeflediğiniz beden ve ince bacaklar için teknolojik gelişmelerden faydalanmak mümkün. İşte detaylar…

03.07.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-10:43) Vücuttaki Yağlardan Kurtulmanın Hızlı Yolu: Liposuction

Yaz ayları gelince en büyük dert vücuttaki fazla kilolar olur. Bu kiloları çok kısa bir sürede vermek oldukça zordur. Bunun için teknolojik gelişmelerden yararlanarak kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz…

LİPOSUCTİON NEDİR?

Vakumla yağ emmek olarak bilinen adıyla liposuction kanül denilen ince borular ile vücudun çeşitli bölgelerinden yağ alınmasını ve bölgesel incelmenize yardımcı olur. Bu işlem aslında bir ameliyattır. Bu ameliyat sayesinde vücudunuzdaki yağ hücreleriniz azalır ve sonrasında haftalar içerinde incelme başlar ve 6 aya kadar devam eder.

LİPOSUCTİONDA YENİLİKLER NELERDİR?

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi yağ alma işlemlerinde büyük yenilikler meydana getirmiştir. Bu teknoloji sayesinde verilen enerji ile yağ dokusu eritilmekte, çok daha kolay ve düzenli bir şekilde alınabilmektedir. Enerji bazlı liposuction işlemlerinde iki ana yöntem olarak akla gelen ultrason ve lazer enerjileridir. Lazer ile yapılan yağ alma işlemleri deride sıkılaşma da sağlar.

Temel olarak vücudun her bölgesine uygulanabilen liposuction kadınlarda en sık karın, kalça, uyluklar ve dizlere; erkeklerde ise bel, karın ve meme bölgelerine uygulanmaktadır. Son yıllarda, ayak bileklerinin ince olmasını isteyen kadınların tercih ettiği bölgelerin başında gelmektedir. Liposuction tek başına başarılı olması beklenmemek gerekir. Ameliyattan sonra beslenme ve spor ile de desteklenmesi gerekir.

HAREKET ETMEK GEREKLİDİR

İstediğiniz düzgün, ince bir bedene, estetik bir bacak spor ve egzersiz yapmadan olması mümkün değildir. Yapılabilecek en faydalı egzersiz türleri yürüyüş, koşu, ve yüzmedir. Pilates gibi esneme ağırlıklı uygulamalar ise hem duruşunuzda hem de bacak şeklinizde önemli katkılar sağlayacaktır. Haftalık düzenli yapılacak spor hedefinize bir adım daha yaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Bedene saygı ve onu koruyup kollama vücut şekillendirilmesinde ana kuraldır. Bedenimizi sevip, onun için özenli ve sağlıklı yaşam çabamız halen elimizdeki en etkin yöntemdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal