Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi

Sıcak yaz günlerinde pek çok kişi tatil hazırlığı içinde... Kadınların tatil valizi içine dahil edecekleri en önemli eşyaysa elbette bikiniler. Ancak bikini konusunda vücut tipine göre bikini seçimi son derece önemli.

02.04.2020-22:53 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-22:52) Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi

Bunun için yapmanız gereken ilk önce kendi vücut tipinizi tanımanız. Kendinizi tanıdığınızda, vücut kusurlarınızı iyi analiz ettiğinizde vücut tipine göre bikini seçimi konusunda daha bilinçli hareket edebilir, tatilinizi ise daha keyifli geçirebilirsiniz

Türk kadınının vücut tipi genellikle balıketlidir. Yani basenler biraz geniştir. Eğer siz de balıketliyseniz bikininin üst kısmı daha gösterişli olan bikinileri tercih etmelisiniz. Bunun dışında üstü açık renk, altı koyu renk olan bikiniler de göz yanılgısına neden olacaktır ve kalçalarınızı küçük, göğüslerinizi ise daha büyük gösterecektir.

Eğer tatile kadar zayıflamayı başaramadıysanız ve halen göbeğiniz varsa tercihiniz göbeği nispeten de olsa kapatacak bikinilerden yana olmalı. Yine bu kapsamda düz renk bikinileri seçmeniz doğru olacaktır. 

Vücut tipine göre bikini seçimi küçük göğüslü kadınlar için straplez olmalı. Bunun dışında boyundan bağlamalı bikiniler de çok hoş duracaktır. Göğüslerin daha dik durması içinse üst tarafı destekli bikini modelleri seçilmelidir.

Vücut yapısı kum saati şeklinde olan kadınlar vücut tipine göre bikini seçimi yaparken daha rahat davranabilir. Çünkü bu vücut tipi en ideal olanıdır. Bikini konusunda da her çeşit bikininin şık duracağı bir tiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal