Vazelin Kaşları Gürleştirir mi?

Vazelin yoğun nemlendirme gücüne sahip olan bir ürün. Cilt bakımında sıkça kullandığımız vazelinin kaş ve kirpikleri beslemesi merak konusu. Peki vazelin kaşları gürleştirir mi?

11.02.2019-17:27 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-17:23) Vazelin Kaşları Gürleştirir mi?

Vazelin yoğun nemlendirme gücüne sahip olan bir ürün. Cilt bakımında sıkça kullandığımız vazelinin kaş ve kirpikleri beslemesi merak konusu. Peki vazelin kaşları gürleştirir mi? İşte yanıtı...

Çok Sayıda Faydası Var

Özellikle el ve ayakların bakımında kullanılan vazelinin aslında bilinmeyen pek çok faydası bulunuyor. Dudak koruyucu olarak da kullanılabilen vazelin, aynı zaman da iyi bir makyaj temizleyicisi, pişik kremi ve tırnak besleyici. Vazelinin saçları da beslediği söyleniyor. Saçlar üzerinde hızlı uzatma etkisine sahip vazelinin kaş ve kirpiklere de fayda olup olmadığı merak ediliyor.

Kaşları Gürleştirir mi?

Vazelin, kaşlara sürüldüğünde dökülmeleri önler, seyrek kaşların gürleşmesine fayda sağlar. Her gece uyumadan önce kaşlarınıza kulak çubuğu ya da pamuk yardımıyla ufak bir miktar vazelin sürün. Aynı işlemi kirpiklerinize de yapabilirsiniz. Bir süre sonra kaşlarınızın gürleşmeye başladığını göreceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal